دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

ماهی با چاتنی سبز تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی تهیه ماهی با چاتنی سبز آموزش طبخ ماهی

 

برای طبخ ماهی پیشنهادات جالبی داریم می توانید به راحتی این غذای سالم را تهیه و میل کنید به این منظور نیاز به ادویه و چاتنی سبز و لیمو دارید تا ماهی خوش عطر و طعم را میل کنید در کشورهای آسیای جنوبی ماهی را با این روش سرو می کنند بد نیست با روش آشپزی آن ها آشنا شوید.

ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.

مواد لازم برای ماهی با چاتنی سبز :

 فیله ماهی ۶ عدد
 نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه  ۱/۸ قاشق چایخوری
لیمو ۲ عدد
چاتنی سبز به میزان لازم

طرز تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی :

روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.

۸ تکه کاغذ روغنی به سایز ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.

در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز کنید و سریعا میل کنید.

نکات :

از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مانند لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

لیمو ها را نازک حلقه حلقه کنید.

در تهیه این دستور از چاتنی سبز، نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می شود.

اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید

مجله اینترنتی کمونه

5 1000
ارسال شده در 1 اسفند 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف مولتی ویتامین احتمال ابتلا به سرطان پستان را بیشتر می کند
  • رسپی زنجبیل برای درمان میگرن
  • برای از بین بردن تعریق زیر بغل این مطلب را بخوانید
  • آبسه دندانی چیست و چه درمانی دارد؟
  • تدابیر رفع خشکی واژن به وسیله طب سنتی
  • معرفی برخی روش ها برای جلوگیری از حالت تهوع کودکان در سفر
  • 5 نکته برای مرطوب کننده انواع پوستها
  • آینده نگری را به دلبندتان بیاموزید
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از بروز آلرژی های مختلف فصلی
  • اطلاعات جامع در زمینه تغذیه نوزاد
  • اختلال در ستون فقرات در سنین پایین
  • شناخت شخصیت خردسالان با این تست جالب
  • مادران سزارینی توجه کنند کودکان شان در معرض خطر چاقی است
  • نهادینه کردن تحقیق و پژوهش و مطالعه در کودکان
  • ممنوعه ترین غذاها برای کودکان
  • مسمومیت تغذیه ای کودکان در مسافرت
  • رپورتاژ

  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • هایفو تراپی لیفت بدون نیاز به جراحی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x