مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست

 

اگر جزو طرفداران مصرف استیک هستید و این غذای خوشمزه را می خواهید در منزل تهیه کنید بهتر است از این شیوه طبخ جالب کمک بگیرید میزان کالری موجود در این غذا همراه با مواداولیه و روش طبخ آن در ادامه در اختیارتان قرار خواهد گرفت برخی نکات ریز آشپزی در خوش طعم تر شدن این غذا به شما کمک زیادی خواهد کرد .

 دستور آشپزی امروز به طرز تهیه «استیک فرانسوی با پیاز»، غذایی با ‌کالری متوسط و مغذی برای افراد مبتلا به کم‌خونی اختصاص دارد. برای تهیه این غذا برای ۲ نفر به ۲۵۰ گرم گوشت گوساله استیکی، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پیاز خردشده و خشک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل، ۳ قاشق چای‌خوری روغن کانولا، ۱ عدد پیاز شیرین و بزرگ خردشده، دو نیم قاشق چای‌خوری سرکه، یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد سبوس‌دار، نصف فنجان آب گوشت کم‌نمک، ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن، ۲ تکه نان باگت و یک‌چهارم فنجان پنیر پارمسان نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است تا گوشت‌های استیکی را با پیازهای خشک و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری از نمک و فلفل، طعم‌دار کنید. سپس، ۲ قاشق از روغن را در تابه نچسبی گرم و هر طرف گوشت‌ها را حدود ۶ دقیقه در آن سرخ کنید. حالا، گوشت‌ها را کنار بگذارید و باقی روغن را در تابه بریزید. پیاز تازه و خردشده را در تابه تفت بدهید. آرد را به پیاز اضافه کنید و تا طلایی شدن آن، به تفت دادن ادامه بدهید. سرکه، آب گوشت، آویشن و باقی نمک و فلفل را به تابه بیفزایید. اجازه دهید که این سس حدود ۶ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. در نهایت، استیک‌ها را به تابه برگردانید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. به محض اینکه پنیرها کمی حرارت دیدند، استیک را همراه سس آن سرو کنید و یک تکه باگت هم روی آن بگذارید. هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه‌ای زیر است: انرژی ۳۷۶ کیلوکالری میزان پیاده‌روی برای سوزاندن انرژی این غذا ۲ ساعت و ۵ دقیقه چربی ۱۸ گرم کلسترول ۸۰ میلی‌گرم کربوهیدرات ۲۰ گرم پروتیئن ۳۱ گرم فیبر ۳ گرم سدیم ۵۳۳ میلی‌گرم پتاسیم ۵۷۴ میلی‌گرم روی ۵۳ درصد کلسیم ۱۶ درصد پتاسیم ۱۶ درصد

سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 1 اسفند 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x