دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

عکس استیک فرانسوی با پیاز روش طبخ استیک فرانسوی با پیاز استیک همراه سس استیک فرانسوی با پیاز

 

اگر جزو طرفداران مصرف استیک هستید و این غذای خوشمزه را می خواهید در منزل تهیه کنید بهتر است از این شیوه طبخ جالب کمک بگیرید میزان کالری موجود در این غذا همراه با مواداولیه و روش طبخ آن در ادامه در اختیارتان قرار خواهد گرفت برخی نکات ریز آشپزی در خوش طعم تر شدن این غذا به شما کمک زیادی خواهد کرد .

 دستور آشپزی امروز به طرز تهیه «استیک فرانسوی با پیاز»، غذایی با ‌کالری متوسط و مغذی برای افراد مبتلا به کم‌خونی اختصاص دارد. برای تهیه این غذا برای ۲ نفر به ۲۵۰ گرم گوشت گوساله استیکی، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پیاز خردشده و خشک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل، ۳ قاشق چای‌خوری روغن کانولا، ۱ عدد پیاز شیرین و بزرگ خردشده، دو نیم قاشق چای‌خوری سرکه، یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد سبوس‌دار، نصف فنجان آب گوشت کم‌نمک، ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن، ۲ تکه نان باگت و یک‌چهارم فنجان پنیر پارمسان نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است تا گوشت‌های استیکی را با پیازهای خشک و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری از نمک و فلفل، طعم‌دار کنید. سپس، ۲ قاشق از روغن را در تابه نچسبی گرم و هر طرف گوشت‌ها را حدود ۶ دقیقه در آن سرخ کنید. حالا، گوشت‌ها را کنار بگذارید و باقی روغن را در تابه بریزید. پیاز تازه و خردشده را در تابه تفت بدهید. آرد را به پیاز اضافه کنید و تا طلایی شدن آن، به تفت دادن ادامه بدهید. سرکه، آب گوشت، آویشن و باقی نمک و فلفل را به تابه بیفزایید. اجازه دهید که این سس حدود ۶ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. در نهایت، استیک‌ها را به تابه برگردانید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. به محض اینکه پنیرها کمی حرارت دیدند، استیک را همراه سس آن سرو کنید و یک تکه باگت هم روی آن بگذارید. هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه‌ای زیر است: انرژی ۳۷۶ کیلوکالری میزان پیاده‌روی برای سوزاندن انرژی این غذا ۲ ساعت و ۵ دقیقه چربی ۱۸ گرم کلسترول ۸۰ میلی‌گرم کربوهیدرات ۲۰ گرم پروتیئن ۳۱ گرم فیبر ۳ گرم سدیم ۵۳۳ میلی‌گرم پتاسیم ۵۷۴ میلی‌گرم روی ۵۳ درصد کلسیم ۱۶ درصد پتاسیم ۱۶ درصد

سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 1 اسفند 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x