کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه سبزه عید سبزه عید درست کردن سبزه عید

یکی از میوه های محبوب و پر خاصیت پرتقال میباشد که درختش تا ۱۰ متر ارتفاع دارد و همیشه سبز است.درخت این میوه در 2 نوع معمولی و زینتی وجود دارد.تجهیزات زیادی به منظور سبز نمودن هسته پرتقال نیاز نیست.ما میخواهیم در ادامه شما را روشی آشنا کنیم که با استفاده از آن میتوانید با هسته لیمو و پرتقال سبزه عید درست کنید.

۱. جداکردن هسته ها از پرتقال

سعی کنید که یک پرتقال هسته دار را برای این کار انتخاب کنید. بعضی از پرتقال ها از جمله پرتقال ناول هسته های کمی دارند. توجه داشته باشید که از هسته های لکه دار استفاده نکنید و اجازه ندهید که هسته ها در طول فرآیند خشک شوند.

 

۲. تمیز کردن هسته ها

با انگشتانتان کاملا هسته ها را زیر آب بشوئید.
سعی کنید که هیچ پالپی در میان هسته ها باقی نماند و مراقب باشید که هسته ها آسیب نبینند.

 

۳. خیساندن هسته ها در لیوان آب به مدت یک شب

نیازی نیست که روی لیوان را بپوشانید.
توجه کنید که باید هسته ها را در آب ولرم بگذارید.

 

۴. قراردادن هسته ها در یک حوله کاغذی مرطوب

 

توجه: هسته ها می بایست کاملا به واسطه حوله مرطوب محصور شوند

 

برای درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو شما باید همواره سعی کنید که هسته ها را مرطوب نگه دارید. در صورتی که هسته ها خشک شوند دیگر جوانه نخواهند زد.

 

۵. قرار دادن هسته ها درون یک پاکت پلاستیکی

 

کیسه پلاستیکی باعث می شود که رطوبت هسته ها حفظ شود. البته اجازه تبادل هوا را هم بدهید. با این کار شما اساسا یک گلخانه کوچک را برای هسته های خود به وجود آورده اید و این هم یکی دیگر از مراحل درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو است.

 

۶. نگهداری هسته های پرتقال در محلی گرم

هسته های پرتقال یا لیمو در دمایی معادل ۷۰ تا ۷۵ درجه فارنهایت ( ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتیگراد) جوانه می زنند.
لبه ی پنجره ای که آفتاب به خوبی از آن به داخل می تابد می تواند مکان ایده آلی برای نگهداری از هسته ها باشد. البته اگر به گلخانه دسترسی دارید؛ گلخانه نیز مکان بسیار خوبی است.

 

۷. مرطوب کردن پی در پی حوله کاغذی

بطور منظم هسته ها را بررسی کنید و اگر رطوبتشان را از دست داده بودند آن ها را دوباره مرطوب کنید. برای درست کردن سبزه عید لازم است که هسته ها همیشه مرطوب و گرم بمانند.

 

۸. انتظار به مدت ۲ هفته

هسته های پرتقال و یا لیمو برای جوانه زدن به دو هفته زمان نیاز دارند.

 

۹. انتقال هسته ها به داخل ظرف تزئینی

حال هسته ها را به داخل ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روزی یکبار آن ها را مرطوب کنید تا از خشک و پلاسیده شدن آن ها جلوگیری بعمل آید.

منبع : جام نیوز

5 1000
ارسال شده در 3 اسفند 1395 توسط با موضوع عمومی
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x