دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
مفصل مضرات مصرف کله پاچه کله پاچه عوارض مصرف کله پاچه بیماری مفصلی
کله پاچه یکی از خوراکی های بسیار محبوب در نزد ایرانیان به شمار می آید. این خوراکی بسیار چرب است و حدودا کلیه متخصصین اتفاق نظر دارند که از مصرف آن می بایست پرهیز کرد به ویژ برای افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند همچنین تشدید بیماری های مفصلی از جمله عوارض مصرف کله پاچه است. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

یک متخصص طب سنتی گفت: کله پاچه غذای سنگین و غلیظ محسوب می‌شود که هضم آن سخت است و برای کسانی که دردهای مفصلی دارند، مناسب نیست چرا که دردهایشان را افزایش می‌دهد.

حمیدالله افراسیابیان درباره آداب غذا خوردن در مبتلایان به درد مفاصل اظهار داشت: مصرف غذاهای غلیظ و سنگین مانند کله پاچه برای مفاصل ضرر دارد.

به گفته وی کله پاچه غذای مناسبی برای افرادی است که دارای معده‌های قوی هستند و می‌توانند به خوبی هضم کنند؛ ولی کله پاچه برای کسانی که دردهای مفصلی دارند، مناسب نیست چرا که دردهایشان را افزایش می‌دهد.

حلوا غذای مضری برا مبتلایان به دردهای مفصلی است

این متخصص طب سنتی افزود: غذاهای سهل الهضم برای کاهش درد مفصل مفید است؛ مبتلایان به دردهای مفصلی از مصرف غذاهایی مانند حلوا پرهیز کنند چرا که حلوا غذای سنگین محسوب می‌شود و دردهای مفصلی را افزایش می‌دهد.

مصرف پیاز خام دردهای مفصلی را افزایش می‌دهد

افراسیابیان ادامه داد: موادغذایی که بخاردار هستند مانند سیرخام، پیاز خام، حبوبات، تره، شاهی و … که با مصرف آنها در معده بخار تولید می‌کند و به دلیل اینکه این بخارات در سیستم عصبی تاثیر می‌گذارد، دردهای مفصلی را بیشتر می‌کند؛ افراد مبتلا به دردهای مفصلی آداب غذا خوردن را باید به خوبی رعایت کنند.

وی بیان داشت: افراد باید بدانند که در یک وعده غذا از یک یا 2 نوع ماده غذایی استفاده کنند به عنوان مثال فقط از یک تکه گوشت با نان مصرف کنند و تنوع در خوردن باید کاهش پیدا کند.

مصرف آب یا سالاد همراه با غذا دردهای مفصلی را افزایش می‌دهد

این متخصص طب سنتی افزود: برخی از افراد همراه با غذای خود آب یا نوشابه و سالاد مصرف می‌کنند و مصرف چند نوع ماده غذایی به معده آسیب می‌رساند و هضم غذا را مختل می‌کند.

افراسیابیان خاطرنشان کرد: مصرف همزمان چند ماده غذایی موجب از بین رفتن حرارت سیستم گوارش می‌شود و از دیدگاه طب نوین آنزیم‌های گوارشی را از بین می‌برد که خود در هضم اختلال ایجاد کرده و درد مفاصل را افزایش می‌دهد.

منبع: تسنیم

 

5 1000
ارسال شده در 2 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x