کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
مراقبت از سلامت چشم سلامت چشم تغذیه و سلامت چشم افزایش سلامت چشم
قوای بینایی از اهمیت ویژه ای برای سلامتی ما برخوردار است برای پیشگیری از انواع اختلالات مربوط به بینایی تان می توانید از برخی موادغذایی مانند کلم بروکلی ، زردآلو، لوبیا،پاستای سبوس دار، هویج و پرتقال استفاده کنید توصیه های تغذیه ای مفید برای تقویت و افزایش نیروی بینایی را در ادامه در اختیارتان قرار خواهیم داد .

 یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف بعضی از مواد غذایی در دوران کودکی سلامت چشم شما در سنین بالاتر را تضمین می کند.

لیلا رنجبر متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مصرف بعضی مواد غذایی و میوه جات بر سلامت چشم تاثیر بسزایی دارد، گفت: با افزایش سن قدرت بینایی افراد کاهش می یابد به همین دلیل با مصرف مواد غذایی مفید و موثر در دوران کودکی و نوجوانی سلامت چشم خود را در دوران بزرگسالی تضمین کنید.

وی با بیان اینکه مصرف کلم بروکلی باعث افزایش ویتامین A، D و آنتی اکسیدان بدن می شود، اظهار داشت: خواص موجود در لوبیا همچون طب گرم، ادرارآور، کاهش سنگ کلیه، فشار خون و کلسترول در زمان مصرف سلامت چشم ها را در سنین بالاتر بهبود می بخشد.

رنجبر بیان کرد: ماده بتاکاروتن موجود در زردآلو حین استفاده باعث درمان شب کوری مبتلایان می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه مصرف لوبیا باعث کاهش بیماری های همچون قلبی، ریوی، یبوست و بعضی از سرطان ها می شود، افزود: استفاده از این ماده غذایی برای مبتلایان به نقرس و گروه های خونی A ،O و AB ممنوع است.

وی با بیان اینکه مصرف بادام زمینی به دلیل وجود ویتامین E از بروز عارضه آب مروارید و رادیکال آزاد در چشم ها جلوگیری می کند، تاکید کرد: استفاده از برنج، نان و پاستای سبوس دار باعث افزایش قدرت بینایی در مصرف کنندگان می شود.

رنجبر با تاکید بر اینکه مصرف میوه جاتی مانند هویج و پرتقال باعث محافظت از سرخرگ های چشم در برابر هرگونه آسیب می شود، اظهار کرد: ماهی سالمون حاوی موادی مانند امگا۳، ویتامین D ،E و پروتیین است که مصرف این ماده غذایی باعث مقاومت چشم در برابر نفوذ آب مروارید می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی یادآور شد: برای جلوگیری از هرگونه آسیب به چشم از عواملی همچون ضربه به سر و چشم، قرار گرفتن در مقابل نور خورشید و باد شدید، استفاده زیاد از کامپیوتر و موبایل و مطالعه در نور کم، دوری کنید.

باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 2 اسفند 1395 توسط با موضوع چشم و چشم پزشکی

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x