کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
مصرف پسته رشد اعضای مهم بدن درباره خواص پسته خواص پسته پسته
از مزایای مصرف پسته چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی چه فایده هایی برای سلامتی ما برخوردار است پیشنهاد می کنیم از خوردن پسته غافل نشوید همچنین برای رشد بهتر فرزندانتان نیز از این دانه روغنی کمک بگیرید افراد سردمزاج بهتر است پسته بیشتری میل کنند .

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: پسته چاق‌کننده است و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه می‌شود, قوای جنسی و میل‌ جنسی را تقویت کرده و تولید مایعات جنسی را نیز افزایش می‌دهد.

مهدی میرغضنفری درباره خواص پسته اظهار کرد: پسته از دیدگاه طب سنتی مزاجش گرم و خشک است, بهترین نوع پسته آن است که دانه بزرگ داشته و پوسته آن نازک و سفید بوده و مغز سبزرنگی داشته باشد.

وی افزود: پسته دارای رطوبت فضلیه (رطوبت مفید برای بدن) است؛ این رطوبت منجربه تولید خون خوب و صالح (خونی که اجزای آن تناسب دارند) می‌‌شود و باعث طول عمر و سلامتی است.

پسته چاق‌کننده و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه

این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: پسته چاق‌کننده است و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه می‌شود, قوای جنسی و میل‌ جنسی را تقویت کرده و تولید مایعات جنسی (منی) را نیز افزایش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: نکته جالبی که در مورد پسته گفته شده این است که نه قابض است نه ملین بنابراین برای اکثر افراد با گوارش‌های مختلف، مفید است.

پسته برای برای سردمزاجان مفیدتر است

میرغضنفری یادآور شد: همراه کردن پسته با نمک و تفت دادن آن چه بدون نمک چه با نمک باعث گرم‌تر و خشک‌تر شدن مزاج آن می‌شود لذا برای سردمزاجان مفیدتر بوده اما نباید توسط گرم‌‌مزاجان زیاد مصرف شود.

این پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: بهتر است پسته نیز همانند بادام و گردو و سنجد برای نگهداری در مدت طولانی از پوست خود خارج نشود؛ ماندگاری مغز پسته حدود سه ماه است ولی با استفاده از روش‌های فرآوری (مثلاً خواباندن آن در آبلیمو و سرکه) می‌توان ماندگاری آن را افزایش داد, برای این کار لازم است مغز پسته را به‌مدت کوتاهی (5 تا 10 دقیقه) در آبلیمو یا سرکه غوطه‌ور کرد تا خیس بخورد، سپس مغزها را خارج کرده روی پارچه تمیز در هوای تمیز و در سایه قرار داد تا به‌آرامی خشک شود.

میرغضنفری متذکر شد: این پسته‌ها چون همراه با یک ماده سرد (سرکه) است از شدت حرارتش کاسته شده و خصوصاً برای گرم‌مزاجان مناسب‌تر است و کمتر عارضه می‌دهد.

تسنیم

5 1000
ارسال شده در 2 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • افتادگی سینه خانمها در منزل چگونه درمان می شود
  • تهدید سرطان های مرگبار برای جان انسان ها
  • علائم وسواس در وجود شما
  • مراقبت از بدن در برابر سالک
  • حرکات ورزشی برای تناسب اندام بیشتر در منزل
  • راهنمایی های غذایی برای کم خون ها
  • مواد غذایی مفید برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
  • انسولین ممکن است مانع آلزایمر شود
  • محبوبترین ها

  • داروهایی که به سلولهای بنیادی سرطانزا حمله می کنند
  • مصرف 3 تا 5 درصدي داروهاي گياهي در كشور
  • توصیه های مهم برای همراه بردن انسولین در سفر
  • باورهای رایج در زمینه مصرف دارو
  • اطلاعاتی در ارتباط با آموکسی سیلین
  • چرا داروی کابرگولین تجویز می شود؟
  • مصرف داروهای استاتین خطر توسعه جنون پیری را کاهش می دهد
  • با مصرف داروهای فشار خون، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهیم
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x