با سرد شدن هوا تمایل افراد به نوشیدن نوشیدنی های گرم افزایش پیدا می کند.بسیاری از افراد نوشیدن چای و قهوه را در هوای سرد به تمام نوشیدنی ها ترجیح می دهند.اما لازم است زمانی که در این روزهای سرد به سرماخوردگى و آنفلوآنزا مبتلا می شوید،از نوشیدنی گرم مقوی تری استفاده نمایید.در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوشیدنی زمستانی گرم و مقوی آشنا نماییم.
به همین منظور ما به شما یک نوشیدنى با عنوان «نوشیدنى گرم کننده زمستانى» معرفى مى کنیم که از آب لیمو، سرکه سیب و زنجبیل تازه تهیه مى شود.
سرکه سیب موجود در این نوشیدنى تنظیم کننده قند خون بوده و موجب بهبود عملکرد سیستم گوارش و زنجبیل مى شود. افزون بر این زنجبیل تسکین دهنده دردهاى معده و رفع‌کننده گرفتگی عضلات و عسل مسکن قوى براى سرفه بوده و آب لیمو غنى از ویتامین ث است.
مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین C مانع از سرماخوردگی شده و در افراد سرماخورده موجب تسریع روند بهبود بیمارى مى شود.
این نوشیدنى افزون بر مواد ذکر شده حاوى دارچین با خاصیت آنتى اکسیدانى قوى و فلفل هندى به عنوان ماده افزایش دهنده متابولیسم بدن است که در سلامتى نقش بسزایى دارند.
مواد تشکیل دهنده نوشیدنى گرم زمستانى:
٢ قاشق غذاخورى سرکه سیب
٢ قاشق غذاخورى آب لیمو
 سه تا پنج تکه زنجبیل
یک قاشق فلفل هندى
یک تکه چوب دارچین
یک قاشق غذاخورى عسل
گفتنی است؛ براى تهیه این نوشیدنى کافی است که مواد را به یک و نیم فنجان آب داغ اضافه کرده و عصاره آن را بنوشید.
منبع: باشگاه خبرنگاران