پرخوری می تواند باعث ایجاد بیماری های زیادی در بدن شما شود و سلامتی شما را به خطر بیندازد. در این مقاله عوارض مهم اختلال پرخوری، آورده شده است. همچنین راه هایی برای درمان آنها، ارایه شده است.


افزایش وزن و چاقی:

اگر عادت به خوردن بسیاری از مواد غذایی در یک زمان کوتاه دارید، شما ممکن است دچار اختلال پرخوری (BED)  شده باشید که می تواند سلامت شما را در بسیاری از جهت ها تحت تأثیر قرار دهد. اما دو مورد از اثرات و خطر اصلی آن افزایش وزن و چاقی هستند. دو سوم از افراد با اختلال  BED چاق هستند هر چند مردم به طور متوسط می توانند بیش از حد  چاق باشند.

چه کارهایی باید درباره ی وزن اضافی و تنظیم یک هدف برای کم کردن وزن استفاده کرد؟ شما می توانید با ورزش، کنترل مواد غذایی و انتخاب های غذایی هوشمند یک وزن سالم داشته باشید اما شما ممکن است یک برنامه ی خاص برای رفتار و اختلال در خوردن نیاز داشته باشید. پزشک شما می تواند به شما در پیدا کردن یک راه حل کمک کند.

دیابت نوع ۲:

پرخوری می تواند به دیابت منجر شود. این بدان معناست که بدن شما از هورمون انسولین به درستی استفاده نمی کند که باعث می شود سطح قند خون شما را سخت تر کنترل کند، که این با گذشت زمان می تواند به کلیه ها، چشم ها و قلب شما آسیب برساند.

رسیدگی به دیابت:

بهتر است شما شرایط خود را کنترل کنید. شما نیاز به پیگیری از سطح قند خون خود دارید با یک رژیم غذایی سالم و مقدار کافی ورزش به خودتان کمک کنید. شما ممکن است برای مدیریت بیماریتان نیاز به مصرف دارو داشته باشید.

افسردگی و اضطراب:

اختلال در غذا خوردن اغلب با مشکلات خلق و خوی شما ارتباط دارد. پزشکان فکر می کنند خیلی چیزها می تواند منجر به خوابیدن شود بنابراین افسردگی و اضطراب علت آن است.

چگونه اختلال خلقی را مدیریت کنیم؟

با خوردن مواد غذایی مغذی، ورزش و همراهی کسانی که به شما کمک می کنند با اضطراب و افسردگی خود مبارزه کنید. اما درمان BED نیز ممکن است با جلسات حرفه ای سلامت روان که می تواند با گفتار درمانی، داروهای ضد افسردگی و سایر داروها همراه باشد برای درمان رفتار پرخوری توصیه می شود.

مشکلات هضم غذا:

سوزش سر دل به مدت طولانی و سندروم روده تحریک پذیر در افرادی که بد غذایی دارند اتفاق می افتد. این مسائل اغلب با افزایش وزن و چاقی مرتبط است.

درمان سوزش سر دل و سندروم روده تحریک پذیر:

سوزش سر دل می تواند مسائل جدی از جمله صدمه به مری و لوله ای که دهان شما را به معده متصل می کند. اگر شما دو بار در هفته این طور شدید دو بار به پزشک خود مراجعه کنید. برای سندروم روده ی تحریک پذیر یک رژیم غذایی سالم و بدون استرس و دارو می تواند به شما کمک کند.

درمان سنگ های صفرا:

پزشک شما ممکن است آن را با عمل جراحی یا خارج کردن کیسه صفرا بیرون بیاورد. گاهی اوقات پزشکان با تجویز یک دارو به رفع سنگ کیسه صفرا کمک می کنند. اما این یک راه حل طولانی مدت نیست.

سکته ی مغزی و بیماری های قلبی:

فشار خون بالا و کلسترول بالا منجر به خواب زیاد می شوند و می توانند فشار خون شما را برای مدت طولانی بیش از حد بالا نگه دارند که این می تواند شریان ها را مسدود کند.

ایجاد تغییرات قلب هوشمند:

ترک سیگار، کاهش وزن اضافی و به طور منظم ورزش کردن برای کاهش فشار خون شما بسیار مفید است. یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات، غلات سبوس دار و پروتئین بدون چربی به شما کمک می کند و پزشک شما ممکن است دارویی را تجویز کند که تعداد BED و کلسترول شما را پایین بیاورد.

دکتر سلام