دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

فواید مصرف سالاد عوارض مصرف سالاد علل ابتلا به مشکلات گوارشی سالاد درمان بیماری های گوارشی بیماری های گوارشی

در تمام فرهنگ ها سالاد نوعی پیش غذا به شمار می آید. سالاد ها انواع مختلفی دارند که وابستگی زیادی نیز به فرهنگ و ویژگی های آن منطقه دارد. اما مدتی است که محققین به نکات مهمی در این باره دست یافته اند؛  آنها معتقدند مصرف سالاد به همراه غذا می تواند سبب بروز مشکلات گوارشی در فرد بشود. با دکتر سلام همراه باشید.

یک کارشناس طب سنتی گفت: مصرف سالاد شیرازی و سالاد کاهو همراه با غذا در دراز مدت منجر به کاهش عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود؛ از دیدگاه طب سنتی ایران، اختلال هضم زمینه ساز بروز بسیاری از بیماری‌هاست.
سید جواد علوی درباره اشکالات سفره غذا اظهار داشت: نان‌هایی که خمیر آن‌ها خوب پخته نشده و اصطلاحا « ورنیامده» است، دیرهضم هستند و علاوه بر ایجاد اختلال هضم در افراد با معده ضعیف، در مصرف طولانی‌مدت زمینه را برای برخی بیماری‌ها ( طبق طبقه‌بندی طب ایرانی، بیماریهای انسدادی نامیده می‌شوند) در بدن فراهم می‌کنند, بهترین نان, نانی است که خمیر خام کمتری داشته باشد, مثل نان سنگک برشته.

مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم

وی افزود: مصرف ماست همراه با غذا در درازمدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود؛ ماست را در وعده‌های جداگانه یا به صورت میان‌وعده و همراه با مصلحات خورده شود؛ از مصلحات ماست می‌توان نعناع، آویشن، پونه، زنیان نام برد.

این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: مصرف سالاد شیرازی و سالاد کاهو همراه با غذا در درازمدت منجر به کاهش عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود, از دیدگاه طب سنتی ایران، اختلال هضم زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌هاست باید از مصرف این سالادها همراه با غذا یا بلافاصله, قبل یا بعد از غذا پرهیز شود.

زیاده‌روی در مصرف میوه‌های آبکی استعداد ابتلا به عفونت را بالا می‌برد

علوی خاطرنشان کرد: زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها خصوصاً میوه‌های آبکی به دلیل تاثیرات سوء بر دستگاه گوارش استعداد ابتلا به عفونت را بالا می‌برد و پرهیز از این کار به ویژه در افراد مستعد زکام ضروری است.

افراد قبل از خواب از مصرف فست فودها و آجیل پرهیز کنند

وی یادآور شد: مصرف غذاهای روغنی، سنگین و چرب باعث می‌شوند افراد صبح روز بعد، احساس تنبلی کنند؛ بهتر است افراد از مصرف فست فودها، آجیل و غذاهای سرشار از پنیر به خصوص پنیر پیتزا قبل از خواب اجتناب کنند.

منبع:تسنیم

5 1000
ارسال شده در 10 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x