دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

اصولا فلفل نوعی طعم دهنده است که به شکل های مختلف مصرف می شود. فلفل انواع مختلفی دارد که از جمله می توان به فلفل دلمه ای، فلفل سیاه، فلفل قرمز و … اشاره کرد. استفاده از فلفل اغلب در مناطق استوایی و همچنین مناطق گرم صورت می گیرد. اما این طعم دهنده خواص درمانی بسیار زیادی نیز دارد. با دکتر سلام همراه باشید.

 فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است. این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته جلوگیری می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌های دستگاه تنفسی و ضد سرطان است.

محمد اکبرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است.

وی اظهار کرد: فلفل گیاهی است علفی و یکساله که تا ارتفاع 60 سانتیمتر رشد می‌کند. برگ‌های این گیاه بیضی شکل، نوک تیز و به صورت منفرد بر روی ساقه قرار گرفته است. فلفل، یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها، با متوسط مصرف سرانه حدود 5 گرم در روز در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.

اکبرزاده به ترکیبات مهم فلفل سبز، اشاره و اظهار کرد: فلفل دارای 5.1 درصد ترکیبات تند و سوزاننده به نام اولئورزین است. مهم ترین ترکیب اولئورزین به نام کاسپاایسین است که ساختمان فنلی دارد و بسیار تند و سوزاننده است. ترکیبات مهم دیگر فلفل شامل کاروتنوئید، ویتامینA و C و مقدار کمی اسانس است.

وی ادامه داد: فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است. این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته جلوگیری می‌کند. فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوی معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: دانه های فلفل سبز یا قرمز ممکن است سمی باشند. مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسیب برساند، به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کرد

منبع: انتخاب
5 1000
ارسال شده در 10 اسفند 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • نوشیدنی هایی که شکمی صاف و بدون چربی را به ارمغان می آورد
  • داروهایی که عارضه های شناخته شده ای دارند
  • امراض ناشی از آلودگی هوا
  • در ایران چه نوع پنیر هایی وجود دارد؟
  • استفاده از چه جویدنی هایی برای بدن مضر است
  • روش تهیه انواع ماسک ساده برای مو
  • اگزمای نوزاد و عوامل تشدیدکننده آن
  • افزایش شیر مادر با خوردن سبزیجات
  • محبوبترین ها

  • با این میوه ضد سرطان بیشتر آشنا شوید
  • اطلاعات کامل درباره فواید انار بر بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون
  • از هلو چه می دانید؟
  • رژیم غذایی با موز
  • عوارض مصرف همزمان لیموترش با نمک
  • اطلاعاتی جامع در رابطه با انگور و خواص آن
  • درمان با گیلاس
  • خواص دارویی پوست، ریشه، ساقه و میوه درخت انار
  • رپورتاژ

  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • کاهش وزن همراه با حفظ حجم عضلات بدن
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x