چگونه می توانیم مانع ابتلا به سرطان اندومتریوم شویم یکی از روش های پیشگیرانه در برابر این اختلال می تواند کم کردن وزن باشد به توصیه های متخصصین در این باره بیشتر دقت کنید و سعی کنید با روشهای مقابله با این بیماری آشنا شوید .

مطالعه جدیدی بیان می‌کند که کاهش وزن باعث پایین آمدن خطر ابتلای زنان به سرطان اندومتریوم، یعنی آستر رحم، می‌شود.

مؤلف این مطالعه، جوهوا لو از جامعه انکولوژی بالینی امریکا، گفت: «بسیاری از افراد مسن فکر می‌کنند که دیگر برای بهره بردن از فواید کاهش وزن دیر است یا فکر می‌کنند که چون دچار اضافه‌وزن یا چاقی هستند، دیگر آسیب دیده‌اند و کار تمام است. اما یافته‌های ما نشان می‌دهد که این موضوع درست نیست. هیچ‌وقت خیلی دیر نیست و حتی کاهش وزن در حد متوسط می‌تواند تفاوت چشمگیری بر خطر ابتلا به سرطان داشته باشد.»
دکتر لو، دانشیار اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه ایندیانا است.
سرطان آندومتر یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در زنان و چهارمین سرطان شایع زنان در ایالات متحده است. به گفته محققان، بیش از ۷۵ درصد از سرطان‌های آندومتر در زنان بالای ۵۵ سال رخ می‌دهد.
محققان به بازبینی داده‌های مربوط به بیش از ۳۵ هزار زن امریکایی ۵۰ تا ۷۹ ساله پرداختند. این مطالعه به طور میانگین حدود ۱۰ سال به پیگیری بیماران پرداخت.
اگرچه این مطالعه یک رابطه علت و معلولی را ثابت نکرد، کاهش وزن به طور معنی داری با کاهش خطر سرطان آندومتر ارتباط داشت و فایده آن در زنان چاق بیشتر از دیگر افراد ارزیابی شد.

MedLinePlus