دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

قند خون بالا

جدیدترین تحقیق ها این را نشان میدهند که اگر افراد مصرف بالایی در مواد غذایی با طعم شیرین داشته باشند با فراموشی و آلزایمر مواجه میشوند.باور دانشمندان بر این است که در بیماری آلزایمر قند خون بالا به شدت تاثیر دارد و اگر افراد به قند خون بالا توجهی نداشته باشند بعد از گذشت مدتی بیماری آلزایمر به سراغشان می آید.

بر اساس مطالعات انجام شده، خوردن بیش از اندازه قند در رژیم غذایی با بروز آلزایمر مرتبط است؛ محققان دانشگاه کالج کینگ لندن ادعا کردند: این اولین شواهد از این موضوع است که نشان می‌دهد سطح قند خون بالا یا هیپرگلیسمی بر عملکرد شناختی افراد تأثیر می‌‎گذارد.

زمانی که سطح قند خون بالا می‌رود، عملکرد پروتئین حیاتی در بدن که به طور معمول مرتبط با زوال عقل است، مختل می‌شود.

محققان اظهار کردند: قند اضافی در بدن، عاملی برای چاقی و دیابت است، اما در این بررسی آنها دریافتند بروز آلزایمر هم با سطح قند خون افراد در ارتباط است.

سبک زندگی سالم بهترین راه کنترل قند خون و حفاظت از سلامت ذهن و روان است.

زمانی که سطح قند خون از مقدار طبیعی افزایش یابد، عملکرد پروتئین حیاتی که مرتبط با آلزایمر است، محدود می‌شود؛ در بیماری آلزایمر، پروتئینی غیرطبیعی در مغز تجمع پیدا می‌کند و به مغز آسیب رسانده و منجر به زوال عقلی شدیدی می‌شود.

محققان دریافتند، آنزیم MIF نقش مهمی در مهارکنندگی افزایش پروتئین‌های بروز آلزایمر دارد و افزایش قند خون منجر به بروز اختلال در این آنزیم می‌شود.

MIF در واکنش سلول‌های مغز به نام glia برای ساخت پروتئین غیرطبیعی در مغز در طول بیماری آلزایمر نقش دارد. هنگامی که این آنزیم به درستی کار نکند، بیماری آلزایمر نتیجه مصرف قند اضافی در بدن خواهد شد.

در حال حاضر 50 میلیون نفر در سطح جهانی مبتلا به آلزایمر هستند که انتظار می‌رود با روند صعودی که هم‌اکنون افراد جوامع در پیش گرفته‌اند، این آمار تا سال 2050 به 125 میلیون نفر در سطح جهانی افزایش یابد.

بر اساس نظرات جامعه پزشکی انگلیس، هر ساله صدها میلیارد دلار به دلیل مراقبت‌های پزشکی و اجتماعی این بیماری در سطح جهان هزینه می‌شود که عملاً کار بیهوده‌ای به حساب می‌آید؛ تلاش پزشکان، مسئولان و خود افراد جامعه باید برای اصلاح شیوه زندگی، رژیم غذایی مناسب و محدود کردن مصرف قندها باشد تا آمار این بیماری را تا میزان قابل توجهی کاهش دهیم.

منبع : عصر بانک
5 1000
ارسال شده در 15 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x