ریزش ابرو یکی از مشکلاتی است که تعدادی از خانم ها با آن مواجه هستند و از آن رنج می برند.ریزش ابروها می تواند علت های متفاوتی داشته باشد و با توجه به هر علت روش متفاوتی برای درمان آن وجود دارد.در این مطلب قصد داریم شما را با علل متفاوت ریزش ابروها و درمان آن ها آشنا نماییم.

 یک متخصص پوست و مو با اشاره به علل متفاوت ریزش ابروها گفت: با رژیم غذایی مناسب، می‌توان سرعت رشد ابروها را بهبود بخشید.

 دکتر سیما رسایی اظهار کرد: نوعی از ریزش ابروها به صورت سکه​ای یا منطقه​ای است؛ این نوع ریزش مو ممکن است هر قسمتی از بدن از جمله سر، ریش و ابرو را دچار مشکل کند.وی با بیان این که کم​کاری تیروئید از علل دیگر ریزش ابرو است، گفت: داورهای شیمیایی نیز می​توانند در ریزش ابروها و موی سر تاثیر داشته باشند ولی این علت شایع نیست و بسیار کم اتفاق می​افتد.

وی درباره ریزش ابرو به صورت سکه​ای گفت: در این نوع ریزش، ابروها به صورت تکه‌ تکه می​ریزند؛ ریزش سکه‌ای ابرو معمولا علت خاصی ندارد، گاه ممکن است این ریزش ژنتیکی باشد یا به دنبال استرس شدید و حساسیت ایجاد شود.

رسایی ادامه داد: برای درمان ریزش سکه​ای ابرو، حتما باید با یک متخصص پوست و مو صحبت شود تا در صورت تشخیص، مصرف داروهای موضعی و تزریق آمپول​های کورتن تجویز شود.

وی با بیان این که کم​کاری تیروئید از علل دیگر ریزش ابرو است، گفت: داورهای شیمیایی نیز می​توانند در ریزش ابروها و موی سر تاثیر داشته باشند ولی این علت شایع نیست و بسیار کم اتفاق می​افتد.

این متخصص پوست و مو عنوان کرد: در زنان اپیلاسیون​های مکرر به مرور به ریشه مو آسیب می​زند و سبب ریزش ابرو می​شود. همچنین استفاده از کرم‌های ضدآفتاب و دیگر کرم​ها بر روی پوست به دلیل وجود چربی، موجب تضعیف ریشه موی ابروها می​شود.

وی تصریح کرد: برای درمان این نوع ریزش باید از داروهای موضعی کورتن استفاده کرد؛ این داروها به صورت کرم‌های مالیدنی یا تزریق در پوست به کار می‌روند.

رسایی گفت: همان‌ طور که چرب شدن بیش از حد سر، سبب ریزش موی سر خواهد شد، چربی بیش از حد، ریزش ابروها را نیز در پی دارد. بنابراین از تماس کرم​های دارای چربی بر روی ابروها باید جلوگیری کرد.

این متخصص پوست و مو با بیان اینکه افزایش سن نیز در ریزش ابروها تاثیرگذار است، افزود: به مرور با بالا رفتن سن، کمبود آهن و مشکلات تغذیه‌ای مانند کمبود ویتامین​ها و عدم مصرف غذاهای دارای پروتئین سبب ریزش ابروها می​شود.

وی تصریح کرد: سرعت رشد مو ژنتیکی است و تنها از طریق رژیم غذایی مناسب می​توان مقداری سرعت رشد آن را بهبود بخشید.

 

منبع:انتخاب