دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
ساج
کلینیک ساج
تزریق ژل و بوتاکس
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک

 

موز یکی از میوه های لذیذ و پرطرفدار در بین افراد است.موزها انواع مختلفی دارند.مطمئنا شما هم زمانی که برای خرید موز وارد یک فروشگاه می شوید با این سوال مواجه می شوید که بهتر است کدام موز را بخرید و کدام موز ارزش غذایی بیشتری دارد.به عنوان مثال برخی از موزها که تازه از سر درخت برداشت شده‌اند،هنوز پوستشان به سبزی می‌زند و موزهایی دیگر هم هستند که پوستشان یک دست و به رنگ زرد لیمویی پررنگ است، حال در این مغازه‌ها موزهایی نیز وجود دارند که لکه‌های قهوه‌ای روی خود دارند، انگار که این میوها دچار بیماری پوستی شده‌اند و برخی دیگر نیز تقریبا رنگ زرد شاداب خود را از دست داده  و به رنگ  قهوه‌ای مایل شده‌اند.در این مطلب قصد داریم به شما کمک کنیم از بین تمام این موزها،موزی را انتخاب کنید که ارزش غذایی کافی را داشته باشد.

چه نوع موزی بخریم؟
کاملا مشخص است که دنبال موزی می‌گردیم که رسیده باشد و رنگ آن زرد و یک‌دست باشد. آیا می‌دانستید که ارزش غذایی موزها با مشخصاتی که بالا ذکر شد با یکدیگر فرق دارد؟
بهترین راه برای درک اینکه چگونه از سلامت یک موز آگاه شویم این است که آن را خوب بررسی کنیم.
یک موز جوان که رنگی متمایل به سبز دارد پر از زندگی و نشاسته است. بهتر است بدانیم که نشاسته یک ماده مغذی به حساب می‌آید اما کمی به دستگاه گوارش شما فشار می‌آورد، به همین دلیل بعد از مصرف آن حس سنگینی می‌کنید. در ضمن  موز سبز نفخ معده را افزایش داده و به شخص مصرف کننده احساس پف کردن و سنگینی می‌دهد.
معایب و محاسن موز سبز!
محتوای نشاسته در موز سبز و بافت مومی آن به شما اجازه می‌دهد تا در پخت و پز از این میوه استفاده کنید.
اگر شما دنبال موزی هستید که مقدار کمی قند داشته باشد، بهتر است از موز تقریبا سبز استفاده کنید. این در حالی است که بدن شما بالاخره این نشاسته را به گلوکز تبدیل خواهد کرد. به این ترتیب قند خون به آرامی بالا می‌رود، توجه داشته باشید که موز سبز می‌تواند تلخ باشد چون حاوی قند کمتری است.
مزایای موز زرد رنگ
اگر شما از نشاسته خوشتان نمی‌آید و به دنبال قند بیشتری هستید، دنبال موز‌های زردتر باشید. انواع زرد موزها شاخص بالاتری از قند را در خود دارند. در واقع به خاطر نرم‌تر بودن به دستگاه گوارش فشار نمی‌آورند و نسبت به موزهای سبز چون نشاسته کمتری دارند، راحتر جذب شده و به دستگاه گوارش فشار کمتری می‌آورند.
متاسفانه هر چه از عمر موز برداشت شده، بیشتر گذشته باشد، میزان مواد مغذی آن کاهش می‌یابد اما خوشبختانه موز زرد با دارا بودن آنتی اکسیدان بالا، به سیستم ایمنی بدنتان کمک بسیار زیادی می‌کند.
نگهداری موز پس از خرید
موز خریداری شده اگر درون یخچال نگهداری شود، دیرتر مواد مغذی خود را از دست می‌دهد. اما این بدان معنا نیست که این کار از هدر رفتن مواد مفید درون موز بطور کامل جلوگیری کند، فقط زمان از دست دادن مواد مغذی را کند می‌کند.
شناسایی موز رسیده و خوشمزه
موز هر چه از عمر برداشت آن گذشته باشد شیرین‌تر و خوشخوراک‌تر می‌شود. موز کاملا رسیده دارای لکه‌های قهوه‌ای است این لکه‌ها نشان می‌دهند که چه مقدار از نشاسته موز به قند تبدیل شده است.
در کل هر چقدر لکه‌های قهوه‌ای موز بیشتر باشد میزان قند موجود در آن نیز بیشتر خواهد بود.
لکه‌های قهوه‌ای موز برای چیست؟
لکه‌های قهوهای روی موز نشانگره خوبی برای تشخیص میزان آنتی اکسیدان موجود در آن خواهد یود. موز خال خال سرشار از آنتی‌اکسیدان است، این آنتی‌اکسیدان‌ها برای پیشگری از سرطان بسیار موثر هستند. فاکتور نکروز که از بین برنده تومورها است با نقاط قهوه‌ای موز در ارتباط مستقیم است. بنابراین اگر شما فکر قبلا می‌کردید که موزهای خال خال  به درد مصرف نمی‌خورند و زیبایی بصری خوبی ندارند، شاید با شنیدن این مطلب نظرتان عوض شود.
زیاد به شکل چروک خوردگی موز حساس نباشید. در این نوع موز فقط نشاسته به قند تبدیل شده است اما این‌ نوع موز معدن آنتی‌اکسیدان به حساب می‌آید.
اگر از خوردن موز له شده و پوست قهوای نه فاسد، خوشتان نمی‌آید می‌توانید به عنوان شیر موز یا به‌صورت مخلوط با کیک مصرف کرده تا از مزایای آن بی‌بهره نشوید.
موز رسیده معمولا بصورت میان وعده مصرف می‌شود. یک موز تقریبا ۱۰۰ کالری انرژی دارد و مقدار چربی بسیار کمی دارد و همچنین منابع غنی از پتاسیم، ویتامین B۶، ویتامین C و فیبر را نیز دارا هست.
چه نوع موزی را مصرف کنیم؟
بستگی به نیاز شما دارد، اگر دوست دارید که قند کمی را دریافت کنید از موز سبز استفاده کنید. اما اگر به دنبال مقداری زیاد آنتی اکسیدان برای ایمنی بدن هستید، از موزهای خال خال استفاده کنید. توجه داشته باشید موز‌های سبز به علت دارا بودن نشاسته زیاد برای افرادی که دچار اسهال شده‌اند، توصیه می‌شود اما کسانی که از یبوست رنج می‌برند به هیچ وجه نباید آن را مصرف کنند.
منبع:فردا
5 1000
ارسال شده در 20 اسفند 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام (NEW) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی