مشاوره زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

فواید غذاهای بخارپز تهیه غذاهای سالم دیابتی اسپری روغن برای بیماری دیابت ارزیابی صحیح

با وسایلی که به شما معرفی می کنیم آشپزی خود را ساده تر کرده و غذاهای سالمی را درست کنید.مدیریت دیابت در آشپزخانه کار زیان آور یا زمان بری نیست ولی بدلیل  ابزارهای خوب و مناسب این کار را آسان تر می کند. لیست زیر شامل ابزارهایی است که تهیه  غذاهای سالم دیابتی را آسان می کند:

·        بخارپز :سبزیجات بخارپز شده مواد مغذی خود را حفظ کرده و غذای شما را ارزشمند می کنند. انواع مختلفی از بخارپزها مناسب بودجه های مختلف در بازار وجود دارد: انواع برقی ، سبدهای بامبو یا سبدهای استیل که بروی ظرف آب روی اجاق قرار می گیرند. با تنظیم مدت زمان لازم برای پختن سبزیجات مختلف بر اساس میزان ضخامت و نوع سبزیجات شما می توانید در مدت چند دقیقه آنها را بخارپز نمایید.

·        آرام پز:آرام پز وسیله ای ضروری برای پخت آسان غذاهاست. شما می توانید مواد غذایی خود را در آن ریخته و مطمئن شوید که در هنگام برگشت به خانه غذای شما آماده ی سرو است. به این ترتیب بدون صرف وقت تنها با افزودن مواد لازم و گذشت چند ساعت غذای سالم و خوشمزه ای در انتظار شما خواهد بود.

·        اسپری روغن: شما می توانید با استفاده از دستگاه اسپری کننده ی روغن علاوه بر افزودن طعم و مواد مغذی به غذای خود مقدار روغنی را که استفاده می کنید کنترل کنید. با انتخاب روغن زیتون فرابکر می توانید قبل از پختن سبزیجات یا بریان کردن گوشت ها اندکی روغن بروی سطح آنها اسپری کنید.

·        ابزارهای اندازه گیری: شما به سختی می توانید اندازه ی یک فنجان سبزی پخته شده را یا 3 اونس گوشت را با چشم هایتان تخمین بزنید، برای ارزیابی صحیح مقادیری که باید مصرف کنید از فنجانهای اندازه گیری یا ترازوی آشپزخانه استفاده نمایید.

·        تنگ مخصوص خیساندن میوه ها و سبزیجات معطر در آب: آب طعم دار بخصوص در ماههای گرم سال و بعد از ورزش هنگامیکه بدنبال خوردن یک چیز شیرین هستید بسیار مطبوع است. در این نوع از بطریها یا تنگ ها قسمتی تعبیه شده است که برای قرار دادن انواع میوه ها و سبزیجات معطر است. شما می توانید در آن محل مقداری میوه یا سبزیجات معطر قرار دهید تا آب شما طعم دار شود. برای مثال می توانید لیمو و رزماری یا نعنا و تمشک یا توت فرنگی و لیمو را در آن ریخته و حداقل به مدت یک شب در یخچال قرار دهید به این ترتیب نیازی به نوشیدن نوشابه های قندی یا آبمیو ها که معمولاٌ قند خون شما را بالا می برند، ندارید.

منبع-www.diabeticconnect.com

5 1000
ارسال شده در 4 اردیبهشت 1393 توسط با موضوع دیابت
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x