مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی

کشورهای شرق آسیا معمولا روش طبخ و غذاهای خاصی را در سبد غذایی خود دارند که مصرف برخی از آن ها بسیار لذت بخش می باشد اما خوردن برخی از غذاها و دسرهای این کشور ممکن است سلامتی انسان را به مخاطره بیاندازد. پس از گذراندن یک روز طولانی و خسته کننده در چین، صرف غذا در رستوران های چینی بسیار هیجان انگیز است، خوردن این دسته از غذاها بسیار آسان و خوشمزه است. برای صرف غذاهای چینی لازم نیست دست ها کاملا شسته شوند، اما خوردن سایر غذاهای آسیایی نیز خالی از لطف نیست. طعم غذاهای آسیایی در زمان خستگی بسیار لذت بخش است. در کنار این لذت خطراتی نیز ممکن است سلامتی افراد را تهدید نماید. تمام رستوران ها و غذاهای سرو شده چین به طور مشابه ساخته نشده اند. در برخی از رستوران های پکن، نوع مواد غذایی موجود در بشقاب شما ممکن است غیر قابل تشخیص باشد. در بعضی موارد دیگر، ممکن است ظاهر مرغ سرخ شده ی کنتاکی با دیگر غذاها متفاوت باشد. در این حالت، به محض بردن غذا به داخل دهان ممکن است با طعم ناخوشاندی رو به رو شوید زیرا ظاهر غذا، نوع مواد به کار رفته در آن را به خوبی نشان نداده است. برخی از غذاهای موجود در رستوران های چین با چوب سرو می شوند که بهترین گزینه های ذکر شده برای آن در منوی سمت چپ رستوران لیست شده اند.

خورش مرغ با سس مخصوص (تی اسو چیکن)
ژنرال تی اسو یک مرد نظامی چینی در قرن نوزدهم میلادی بوده است، اما این غذا سال ها بعد بعد مرگ وی طبخ و اختراع گردید. به نظر می رسد حتی اگر این غذای آمریکایی در زمان حیات وی نیز اختراع شده بود، طعم آن را دوست نداشته باشد. تی اسو چیکن به نوعی طبخ مرغ با طعم شیرین اشاره دارد. لازم به ذکر است که پخت این غذا با طعم های مختلف نیز امکان پذیر است. تا قبل از اختراع (GTC)، پنگ ژانگ کوئی رستوران بزرگی را در نیویورک افتتاح نمود. پس از مدتی فعالیت، وی به این نتیجه رسید که اضافه کردن شکر می تواند ذائقه ی آمریکایی ها را به این ماده ی غذایی را دو چندان نماید. اضافه کردن شکر به این دستور غذایی چندان مفید نبوده است اما می تواند یک گزینه ی مناسب برای رژیم غذایی در نظر گرفته شود. طعم سس شیرین به گوشت سرخ شده ی مرغ (و گاهی اوقات چند سبزیجات) به چه صورت خواهد بود؟ این سس از مقداری نمک و شکر زیاد تهیه می شود.
با این کار، میزان کالری مرغ تی اسو از استاندارد معمول عبور کرده و به بیش از ۱۵۰۰ کالری رسیده است. از این رو، صرف این غذا تنها برای یک وعده در روز توصیه می شود. این غذا برای سربازانی مناسب بوده است که در طول روز به فعالیت های سنگین می پردازند.

برنج سرخ شده
در اینجا، پرداختن به این نوع غذا به دلیل نام آن است. برنج سرخ شده از برنج سفیدی تهیه می شود که از کمترین ارزش غذایی برخوردار است. این نوع برنج در یک ظرف پر از روغن سرخ خواهد شد. این فرآیند منجر به چرب شدن بیش از حد این غذا خواهد شد. برنج سرخ شده دارای طعمی بی نظیر است اما مصرف آن (به دلیل داشتن روغن فراوان) می تواند کالری بسیار زیادی را برای بدن فراهم آورد. همان طور که قبلا گفته شد مرغ تی اسو چیزی در حدود ۱۵۰۰ کالری را برای بدن فراهم خواهد آورد و این در حالی است که برنج سرخ شده می تواند دو برابر این میزان کالری را اعمال نماید. برنج قهوه ای از ماده ی مغذی بسیار کمی برخوردار است. از این رو، استفاده از آن در این غذا (برنج سرخ شده) به هرچه کمتر شدن کالری این غذا کمک نماید. لازم به ذکر است که این فیبر موجود در برنج قهوه ای به گونه ای است که با سرخ شدن نیز از بین نخواهد رفت.
میزان کالری این غذا به روغن آن وابسته است. برای مثال، یک فنجان روغن می تواند چیزی در حدود ۲۰۰ کالری را برای بدن فراهم آورد. متاسفانه، مصرف ۲۰۰ کالری برای افراد مسن بسیار خطرناک است. عدم آگاهی آشپز از میزان کالری و یا خطرات مربوط به استفاده از این غذا می تواند به بیماری های خطرناکی منجر شود.

رانگون خرچنگ
مصرف خرچنگ رانگون (پنیر خامه ای با نام مستعار وون تون، یا پاف خرچنگ) به عنوان یک غذای اصلی در نظر گرفته نشده است. این پیش غذاها گاهی اوقات آنقدر کوچک هستند که می توانند در وعده ی شام مورد استفاده قرار گیرند. مصرف این غذا برای یک وعده چندان ضرری نخواهد داشت اما مصرف طولانی مدت آن خطرات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت. رانگون خرچنگ اساسا از خرچنگ و پنیر خامه ای شکل تشکیل شده است که در لفافه از خمیر پیچیده و سرخ خواهد شد. لازم به ذکر است که سرخ کردن این وعده ی کوچک منجر به ایجاد بوی زننده و طعمی بی نظیر خواهد شد. به عبارت ساده تر، گوشت خرچنگ و پنیر خامه ای سرخ شده دارای بویی تند و زننده و طعمی بسیار لذیذ است.
گوشت خرچنگ تا زمانی می تواند به عنوان یک وعده غذایی سالم در نظر گرفته شود که آن را سرخ نکنیم. علاوه بر این استفاده از پنیر خامه ای در طبخ این نوع غذا خالی از ضرر نیست. در مجموع، مرغ ترش و شیرین یک شبه غذای چینی / آمریکایی است که با کالری و چربی بسیار زیادی اشباع شده است. اما همان طور که قبلا گفته شد، تست این غذا خالی از لطف نیست. مصرف این نوع پیش غذا می تواند شما را سیر کرده و یا اشتهای شما برای صرف غذای اصلی را کور نماید.

مرغ ترش و شیرین
مرغ ترش و شیرین یکی دیگر از مجموع غذاهایی است که در چین پیدا نخواهد شد. سس ترش و شیرین یکی از چاشنی های غذایی است که در اغلب موارد، با غذاهای ماهی دار سرو می شود. از همه مهم تر، این سس در ظرفی جداگانه و در کنار غذا استفاده خواهد شد. شما می توانید غذای خود را در داخل آن فرو برده و پس از آغشته شدن آن به این سس خوشمزه، طعمی بی نظیر را امتحان نمایید. در بسیاری از مناطق، از سس شیرین برای مرغ تی اسو استفاده می شود. فرو بردن مرغ سرخ شده به داخل ظرف سس شیرین می تواند میزان قند در بدن را افزایش دهد. کالری و چربی این غذا به حدی است که رعایت احتیاط در صرف آن بسیار ضروری است.
در مقایسه مرغ تی اسو، در این پخت این غذا از سبزیجات بیشتری استفاده شده است. بنابراین می توان گفت که این غذا از نظر تغذیه ای به مراتب سالم تر است. این نوع غذاها نقش حمایتی را بر عهده دارند. به طور معمول، متخصصان تغذیه معتقدند که مرغ ترش و شیرین بسیار پر کالری است. آن ها معتقدند که یک وعده از این غذا چیزی در حدود ۱۷۰۰ کالری خالص، و بیش از ۱۳۰ درصد چربی را به بدن تزریق خواهد نمود. لازم به ذکر است که مواد غذایی مانند برنج هم نمی تواند این میزان کالری را برای بدن فراهم آورد. مصرف این نوع غذا به افراد دیابتی توصیه نمی شود. قند موجود در این غذا برای افراد مبتلا به این بیماری بسیار خطرناک است.

منبع/آخرین خبر

5 1000
ارسال شده در 23 اسفند 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
کد کم چیست؟

آخرین متد ایمپلنت و ارتودنسی در جهان با دستگاه کدکم، ثبت نام برای مشاوره رایگان

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • خوراک گوشت با دستوری جدید
  • اطلاعاتی مختصر و مفید در مورد مهندسی پزشکی بالینی
  • با دکتر مرد راحت ترید یا دکتر زن؟
  • مصائبی مانند لق شدن دندان مصنوعی
  • آشنایی با مرغوب ترین خرمای دنیا، پیارم
  • مهمترین عامل ضرب نامنظم قلب زنان چیست؟
  • آیا کله گنده ها با هوش تر و موفق ترند؟
  • تاثیر ماساژ بر نواحی مختلف بدن
  • محبوبترین ها

  • اعتقادات و نظرات مختلف در زمینه پوک شدن استخوان ها
  • چگونه انگشت پای شکسته را التیام بخشیم
  • دکتر مرتظی رجائی: خطر ابتلا به آرتروز را جدی بگیرید!
  • زنان 60 درصد مبتلایان به آرتروز را تشکیل می دهند
  • چگونه از زانو درد ناشی از ورزش پیشگیری کنیم
  • درد سیاتیک و این روش های خود درمانی
  • پیامدهای مضر شکستن قولنج
  • تاثیر زنجبیل بر کاهش درد مفاصل
  • رپورتاژ

  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • کلینیک چشم پزشکی ساج
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • سلامت پوست و آلودگی هوا
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x