آیا شما هم جزء طرفداران جدی شکلات های تخته ای هستید؟به شما پیشنهاد می کنیم اگر با دیدن شکلات های تخته ای دلتان آب می شود و قلبتان تند تند میزند،در این مطلب با ما همراه باشید تا عوارض زیانبار آن ها را بدانید.

سازندگان صنعتی شکلات در سراسر جهان برای فروش بیشتر، سود و منفعت بالای سازمان های خود بعضاً سلامت انسان ها را نادیده گرفته و از مواد مضری چون کره کاکائو، شیر، شربت ذرت، طعم دهنده های مصنوعی، تخم مرغ، روغن سویا و لاکتوز در محصولاتشان استفاده می کنند که ترکیب آنها می تواند باعث بالا رفتن فشار و چربی خون، ابتلا به دیابت، چاقی، اعتیاد به مصرف مواد غذایی چرب و شیرین، بروز آلرژی در افراد مستعد، آکنه و ضایعات پوستی، خرابی دندان ها و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر شود.

در اکثر فروشگاه های دارای انواع بستی، ژله، خامه و نان های شیرین، این محصولات به استادانه ترین شکل ممکن تزیین می شوند و با قیمت های بالا به مشتریان فروخته می شود. محصول دیگر روغن سویای اصلاح ژنتیک شده موسوم به GMO است که محصولی مضر برای سلامت انسان ها شناخته شده و می تواند باعث ابتلا به بیماری هایی چون دیابت، کبد چرب، پوکی استخوان، انواع سرطان، ابتلا به بیماری های خود ایمنی، بروز مشکلات ناباروری در زنان و مردان و نیز افزایش کلسترول بد خون شود.

خانم ها بویژه بیشتر از آقایان باید از خوردن این نوع شکلات ها اجتناب کنند زیرا روغن سویا و لسیتین حاوی موادی است که سبب ساخت میزان بالایی هورمون استروژن در بدن می شود و پیامد آن برای خانم ها ناباروی، تمایلات احساسی کم، بروز فیبروم رحمی حتی در سنین کم باروری، ابتلا به سندروم پلی کیستیک و حتی  سرطان سینه است.

پس از این به بعد هرگاه گذرتان به یکی از این مغازه های خوش رنگ با شکلات های وسوسه کننده و فروشنده های بازاریاب افتاد، لحظه ای به خطرات تشریح شده در این مطلب بیاندیشید و از خوردن این سموم خوش طعم خودداری کنید.

منبع:انتخاب