کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

ویتامین پوست بادمجان خواص بادمجان پوست بادمجان پختن مناسب بافت اسفنجی

برخی از گیاهان و میوه ها پوست های قابل مصرف و سرشار از خواص درمانی دارند،طبق تحقیق جدید محققان پوست بادمجان سرشار از ویتامین می باشد که مصرف آن بسیار مفید و سودمند می باشد البته برای طبخ آن باید به روش پخت و پز بادمجان به روش های مختلف دقت نمود.در تیرهٔ سیب زمینیان گیاهی به نام بادمجان وجود دارد که انگار بومی کشور هندوستان میباشد.گیاه بادمجان میتواند در منطقه های نیمه گرمسیری و گرمسیری رشد کند.ارتفاع این گیاه به چهل تا صد و پنجاه سانتی متر میرسد و بادمجان در غذاهایی همچون دلمه،کشک بادمجان،بادمجان شکم پر ایتالیایی،خورش بادمجان و بادمجان شکم پر مورد استفاده قرار میگیرد.
پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.
یک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده ۳۵ ‫‏کالری‬، ۰ گرم چربی، ۸ گرم کربوهیدرات، ۲.۵ گرم فیبر و ۰.۸۳ گرم پروتئین دارد.
ویتامین های موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.
پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین.که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی مقابله می کند.
بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانه های مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است. بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، بادمجان بهترین خوردنی است به شرط آنکه درست پخته شود.
بافت اسفنجی و محکم آن برای کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان باید کاملا پخته شود تا بهترین عطر و طعم را داشته باشد برخی از بادمجان ها تلخ هستند برای از بین بردن تلخی آن قرار دادن بادمجان در آب نمک بمدت تیم ساعت است سپس با آب سرد شسته و استفاده کنید.

منبع/باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 29 اسفند 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • خارش و درد مهبل و فرج
  • روش های رسیدن به زندگی موفق
  • کارکرد ورزش در هنگام آلودگی هوا 4
  • زندگی شاد و پر از شور و نشاط
  • درمان جوش با محصولات طبیعی
  • آیا ایران با این خشکی به سمت نابودی میرود؟
  • طریقه تمیز کردن اسفنج آشپزخانه
  • درخواست شرکت ماکروسافت از دولت جدید آمریکا
  • محبوبترین ها

  • نحوه ی نگهداری از دستگاه DC شوک
  • با خوردن صبحانه‌ی خوب لاغر شوید !
  • جوانی که به عشق سوپرمن شدن 23 عمل جراحی انجام داد
  • ارتباط نوشیدنی های شیرین با بروز علائم پیش دیابت
  • پرمشقت ترین حوزه ها ی تخصص پزشکی
  • اطلاعاتی مختصر و مفید در مورد مهندسی پزشکی بالینی
  • درمان چند درصد از موارد مبتلا به «سل» ممکن است؟
  • لزوم فرهنگ‌سازی برای اهدا کنندگان خون در کشور
  • رپورتاژ

  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x