داروهای بدون نیاز به نسخه پزشک در مواجهه با بیماری حرکت (سفر)

کارشناسان کودک در مرکز بهداشت بجنورد اعلام کردند که از مشکلاتی که والدین در طول سفر با ان درگیر هستند مراقبت از نوزاد خود است. چه در طول سفر با هواپیما چه اتومبیل شخصی و چه … فرقی ندارد. تنها چیزی که مهم است این است که سفر کردن با وجود نوزاد شیرخوار نیاز به وسایل و تمهیدات خاصی دارد.

 زیبا محمدی، کارشناس کودکان در مرکز بهداشت بجنورد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: اگر قصد سفر با خودروی شخصی خود را دارید و کودک یا نوزادتان را نیز همراه می‌برید، باید قبل از سفر به مواردی دقت کنید.

وی ادامه داد:  همان‌طور که می‌دانید، کمربند ایمنی برای بچه‌هایی که به قدر کافی بزرگ شده باشند استفاده می‌شود، طوری که کمربند به صورت محکم روی پای آنها قرار گیرد و کمربند شانه‌ای از روی شانه‌ها و سینه عبور کند.

محمدی بیان کرد: نگه داشتن کودک در بغل تان در صندلی جلوی ماشین برای کودک یا نوزاد کاری ایمن نیست، برای حفظ ایمنی کودک تان، او را در صندلی مخصوص کودک بگذارید و همه کمربندهایش را محکم ببندید.

این کارشناس کودک گفت: بهتر است همه ی والدین و مراقبان کودک دوره های آموزشی کمک های اولیه را بگذرانند با این کار در بحران می توانند جان کودکان را نجات دهند.

محمدی اضافه کرد: ممکن است در سفر داروهایی از جمله مسکن و آرام بخش به همراه داشته باشید بهتر است این داروها را جایی قرار دهید که در معرض دید کودک نباشد زیرا قرص های رنگی و درخشان و قرص هایی که در بسته بندی شفاف قرار دارند، برای کودکان وسوسه انگیز هستند و باید دور از دسترس کودکان نگه داری شوند.

وی عنوان داشت: هنگام دوچرخه سواری از کلاه ایمنی و لباس شبرنگ استفاده شود، می توان از شبرنگ های چسبی در قسمت جلو، عقب و کناره های دوچرخه استفاده نمود.

محمدی در انتها خاطر نشان کرد: با رعایت نکات ایمنی در هنگام سفر می توانید سفر خوبی را در کنار خانواده هایتان داشته باشید.

دانا