اسنک ها یک میان وعده ی مقوی برای کودکان است.اگر اسنک را با استفاده از مواد گیاهی تهیه کنیم می تواند یک میان وعده ی عالی برای افراد گیاهخوار هم باشد.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش دهیم.علاوه بر اینکه این اسنک برای گیاهخواران بسیار مناسب،به دلیل داشتن اسفناج خوردن آن به تمام افراد توصیه می شود.

در این مطلب طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

مواد اولیه:

نان تست ۱۰ عدد
گوجه فرنگی (رنده شده)  ۳ عدد
پیاز (خرد شده) ۲ عدد
سیر (رنده شده) ۲ حبه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) نیم کیلو
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

۲- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.

۳- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.

۴- روی اونها مجددا” نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.

 

منبع:میزان