مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد

برخی موادغذایی قند زیادی دارند و می توانند باعث شدت یافتن آکنه و جوش های روی پوست شوند شکلات ها و شیرینی ها نقش زیادی در بروز آسیب به پوست ایفا میکنند رژیم غذایی مناسب می تواند تا حدودی این عارضه های پوستی را درمان کند اگر می خواهید پوستتان دچار افتادگی و چین و چروک نشود بهتر است مصرف شیرینی جات را کنترل کنید .

بدن انسان‌ها، کربوهیدرات‌های ساده مانند قندهای تصفیه‌شده و آرد سفید (درست مانند ترکیب موجود در شیرینی‌ها) را تجزیه می‌کند، آن‌ها را سریعا به گلوکز تبدیل می‌سازد و گلوکز تولیدشده را روانه جریان خون می‌کند. در این حالت، بدن نیز برای مقابله با بالا رفتن سطح گلوکز، ‌ترشح انسولین را به‌عنوان واکنش انتخاب می‌کند. ادامه این روند باعث می‌شود که آنزیم‌های تولیدکننده التهاب از طریق نوعی فرآیند اکسیداتیو به‌نام گلیسیشن، به کلاژن موجود در بدن متصل شوند. این فرآیند،‌ کلاژن و الاستین را تجزیه می‌کند و درنهایت حالت‌های پیری، افتادگی و چین‌خوردگی را در پوست افراد به‌وجود می‌آورد. گلیسیشن نه‌تنها حالت پیری پوست را افزایش می‌دهد، ‌بلکه می‌تواند مشکلات پوستی خاص مانند آکنه‌ها و روزاسه را تشدید کند. هرچه میزان مصرف قند در رژیم غذایی افراد بیشتر باشد و ما تمایل به مصرف حجم بیشتری از شکلات‌ها و شیرینی‌ها داشته باشیم، احتمال این‌که مشکل مقاومت به انسولین در بدن افراد ایجاد شود نیز افزایش می‌یابد. دانستن این نکته که کدام مواد غذایی از نظر شاخص گلایسمیک در گروه‌های خاص قرار می‌گیرند، به ما کمک می‌کند تا رژیم غذایی سالمی را انتخاب کنیم و شرایط پوست خودمان را به شرایط مطلوب‌تری برسانیم. درواقع، همه ما باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی سرشار از قند و دارای شاخص گلایسمیک بالا صرف نظر کنیم.

سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 5 فروردین 1396 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x