کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

ویژگی های درمانی آلوی خشک مصرف آلوی خشک خواص آلوی خشک آلوی خشک آلو

اگر به فکر افزایش سلامت کبدتان هستید آلوی بیشتری میل کنید این میوه خواص فوق العاده ای در کنترل و تنظیم صفرای کبد خواهد گذاشت آلوی خشک می تواند در تسکین صفرای بدن مفید باشد ویتامین سی موجود در این میوه در رفع بیماری های کبدی و دفع اوره تاثیرات فوق العاده ای خواهد گذاشت با ویژگی های درمانی مختلف این میوه در این بخش آشنا شوید .

ویژگی های درمانی آلوی خشک مصرف آلوی خشک خواص آلوی خشک آلوی خشک آلو   آلو میوه ای شگفت انگیز که براى اعصاب مفید بوده و خشک شده آن درمان کم خونى(Anemia) است و برای بیماری هایی چون: شب کورى، نقرس، رماتیسم و تصلب شرائین تجویز می شود. ضمن آنکه برای صفرا و تنظیم اعمال کلیه فواید بی شماری دارد.

هرچند امروزه با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته در کشاورزی، همه میوه‌ها در هر فصلی وجود دارند و می‌توان از خواص آن در طول سال بهره گرفت، اما خداوند متعال ترتیب فصل ها و میوه‌ها را طوری قرار داده است که هر فصل خوراک مورد نیاز همان فصل را با خودش می‌آورد.

محصولات هر فصل می‌تواند کمبود فصل قبل را جبران کند، برای مثال ما در فصل سرما با انواع بیماری‌های ویروسی رو به رو هستیم که برای ایمنی برابر آنها نیاز داریم ویتامین C زیادی مصرف کنیم و تمام میوه‌های این فصل مثل پرتقال، نارنگی و لیموشیرین و ….. سرشار از این ویتامین هستند. همچنین فصل تابستان که بدن به آب بیشتری نیاز دارد، پر است از میوه‌های آب‌دار.

از این رو امام رضا (ع) در یک توصیه کلی می فرماید: هر خوراکی سرد در تابستان و گرم در زمستان مناسب است و غذاهای معتدل در فصل بهار و پائیز و میزان مصرف خوراکی ها( یا مقدار حرارت و برودت آنها) نیروی طبیعی بدن و میل آن است.»

آلو دوای دردها

یکی از میوه های فصلی که باید در موقع خودش حد اکثر استفاده را از آن برد، آلو است. آلو را درمان کننده بیماری کبدی، دفع کننده اوره، اسیداوریک(Uric acid) و چربی خون می دانند. همچنین آرام بخش و ملین و برای اشخاصی که از ناراحتی یبوست رنج می برند بسیار مفید است. خوردن آلوی تازه حرارت را فرو می نشاند، و صفرا را تسکین می دهد. آلوی خشک، خون را طبیعی کرده و درد مهلک را از بین می برد. در ضمن برطرف کننده خارش بدن است.

در همین رابطه شیخ طبرسی روایتی را از زیاد قندی چنین نقل می کند: دخلت على الرضا علیه السلام، وبین یدیه تور فیه إجاص أسود إبانه، فقال: إنه هاجت بی حراره وأرى الاجاص یطفی الحراره ویسکن الصفراء وأن الیابس یسکن الدم [ویسکن الداء الدوی] وهو للداء دواء باذن الله عز وجل؛ به محضر امام رضا(ع) رسیدم در حالی که ظرفی از آلوی سیاه در فصل  مرسوم آلو پیش روی آن حضرت بود. پس فرمود: گرما به من هجوم آورده و می‌بینم که «آلو» حرارت و گرما را خاموش می‌کند، صفرا را تسکین می‌دهد و آلوی خشک خون را تسکین بخشیده (و فشار خون را کم می‌کند) و به إذن خدای عزوجل مسکن درد بی درمان است.

شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 10 فروردین 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x