در سفرهوایی چه مراقبت هایی برای نوزادان باید در نظر بگیریم متخصصین اطفال چه پیشنهاداتی به ما در این زمینه میدهند این نوع سفرها چه مخاطراتی برای شیرخواران به همراه دارند بهتر است در انتخاب صندلی ،دارو و غذا برای نوزادتان در طول سفر بیشتر دقت کنید داروهای مهم برای وی را به همراه داشته باشید و وی را از ابتلای وی به بیماری های عفونی در طول سفر پیشگیری کنید ..

معمولا سفر هوایی برای اکثر نوزادان بلامانع است اما نکاتی وجود دارد که پیش از سفر باید به آن‌ها توجه کنید:

– سن نوزاد: به طور معمول، سن نوزاد در چگونگی کنار آمدن نوزاد با سفر هوایی تأثیری ندارد. اما گاهی ممکن است پزشک کودکتان، صلاح نداند که کودک تازه‌متولد شده‌تان پس از گذشت مدت کوتاهی از تولدش سفر هوایی را تجربه کند. به خاطر داشته باشید که سیستم ایمنی بدن نوزاد شما در حال رشد است و سفر هوایی می‌تواند خطر ابتلا به برخی از بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد.

– گوش‌های نوزاد: تغییر فشار داخل کابین در طول پرواز می‌تواند به طور موقت، بر فشار داخل گوش میانی تأثیر بگذارد که ممکن است باعث گوش‌درد در نوزاد شود. به منظور تنظیم فشار گوش کودکتان، او را تشویق به مکیدن کنید. در زمان بلند شدن هواپیما و یا فرود آمدن آن، پستانک یا شیشه شیر را در دهان او قرار دهید.

– تنفس نوزاد: در طول پرواز، فشار هوای داخل کابین پایین‌تر از فشار روی زمین است. البته این تغییر موقت در سطح اکسیژن برای کودکانی که مشکل تنفسی ندارند مشکلی ایجاد نمی‌کند اما اگر شرایط تنفسی کودکتان در وضعیت مناسبی قرار ندارد، باید با مشورت پزشک او از اسپری اکسیژن کمکی استفاده کنید. اگر کودکتان نارس متولد شده است و سابقه مشکل ریوی دارد، ممکن است پزشک او صلاح بداند که سفر هوایی را برای او تا ۱ سالگی به تأخیر بی‌اندازید.

– صندلی نوزاد: اکثر صندلی‌های نوزاد که برای خودرو تعبیه شده‌اند، برای داخل هواپیما هم مناسب هستند. البته با اینکه اکثر خطوط هوایی اجازه می‌دهند که نوزاد در طول سفر در آغوش مادر یا پدر باشد، اما اداره فدرال هواپیمایی توصیه می‌کند برای نوزاد هم یک بلیط تهیه کرده و او را در صندلی مخصوص خودش قرار دهید تا از نظر ایمنی مطمئن‌تر باشید. اگر از نظر مالی برای شما مقدور نیست که یک بلیط هم برای نوزادتان تهیه کنید، زمانی که سوار هواپیما شدید، از مهماندار سؤال کنید که آیا صندلی خالی‌ای وجود دارد تا در اختیار شما قرار بگیرد. اگر می‌‌خواهید جای بیشتری داشته باشید، صندلی کنار پنجره را انتخاب کنید.

– دارو: اگر تمایل دارید به کودکتان دارویی بدهید که تا حدودی خواب‌آور باشد و او را در طول پرواز بخواباند، (مانند دیفن‌هیدرامین) مراقب باشید، گاهی اوقات ممکن است داروی جواب عکس بدهد. اگر اصرار بر مصرف دارو دارید، ابتدا با پزشک کودکتان مشورت کنید. ممکن است او از شما بخواهد پیش از سفر و در منزل دوز مخصوصی از دارو را بر روی کودک امتحان کنید.

– وسایل مورد نیاز: بسیار مهم است که در طول پرواز مجهز باشید. سعی کنید دندان‌گیر، پستانک، پتوی مورد علاقه، عروسک مورد علاقه و یک کتاب مخصوص سنش را به همراه داشته باشید. اگر باز هم کودکتان بی‌قراری کرد، می‌توانید با اجازه مهماندارها، کمی او را در راهرو بین صندلی‌ها راه ببرید.

– غذای نوزاد: اگر کودکتان به سنی رسیده است که از غذای کمکی استفاده می‌کند، برای او غذا داشته باشید. بردن مایعات به داخل هواپیما مجاز نیست اما شیر خشک، شیر دوشیده شده خودتان و آب‌میوه در حد کم و برای کودکتان، از سوی اداره امنیت پرواز بلامانع است.

سلامتیسم