مختصصین پزشکی در کشور بر این باورند که با گسترش علم و روش های درمانی نوین در حال حاضر بیش از نیمی از سرطان های موجود در کشور قابل درمان می باشد و در این راستا باید نهادهای حوزه سلامت جمایت لازم را از بیماران سرطانی انجام دهند.فاطمه زاهدی متخصص رادیوتراپی آنکولوژی اظهار داشت: درمان بیماری‌های سرطان با روش‌هایی چون رادیوتراپی، جراحی و شیمی درمانی امکان‌پذیر است.
وی در خصوص سهم هر کدام از روش‌های درمان سرطان افزود: سهم رادیوتراپی ۴۰ درصد، سهم جراحی ۵۰ درصد و سهم شیمی درمانی ۱۰ درصد است، اما اینکه برخی شیمی درمانی را تن‌ها درمان سرطان می‌دانند اساسا اشتباه است چرا که تومور‌ها نیاز به چند مداخله دارند که بنا به صلاحدید پزشک انجام پذیر است.

زاهدی دستگاه‌های پیشرفته رادیوتراپی را یکی از مداخلات درمان سرطان دانست و گفت: اکثر این دستگاه‌ها در شهر تهران متمرکز شده و در برخی از شهرستان‌ها نیز وجود دارد.
وی اضافه کرد: تن‌ها با داشتن دستگاه و تجهیزات نمی‌توان به رشد جهانی در زمینه درمان سرطان رسید، بلکه باید با تربیت نیروی متخصص و توزیع عادلانه تجهیزات به آحاد جامعه یاری برسانیم.
زاهدی یادآور شد: با توجه به گستردگی پزشکان در اکثر استان‌ها باید موسسات خصوصی، خیرین سلامت و سایر نهادهای متولی سلامت در کنار وزارت بهداشت هزینه تجهیزات رادیوتراپی را تقبل کنند تا بتوانیم با خدمات بیمه‌ها پاسخگوی نیاز بیماران سرطانی باشیم.

منبع/باشگاه خبرنگاران