رسم گره زدن سبزه در سیزدهمین روز سال نو برگرفته از آداب و سنن گذشتگان هر ساله به جای آورده می شود می خواهیم به فلسفه این سنت دیرین اشاره کنیم و به دانستنی هایمان در این باره بیفزاییم زدن گره به سبزه چه معنایی میدهد چرا در این روز به سراغ طبیعت و سرسبزی آن می رویم معنای گره زدن در سبزه چیست ؟نظر شما در این باره چیست ؟

یک آسیب‌شناس اجتماعی درباره گره زدن سبزه که رسم ما ایرانی‌ها در روز سیزده‌بدر است، توضیحاتی ارائه داد.

جعفر بای آسیب شناس اجتماعی  با اشاره به گره زدن سبزه در روز سیزده بدر اظهار داشت: گره زدن سبزه در روز سیزده بدر بر اساس یک باور قدیمی و خرافه است که در آن افراد معتقدند این کار سبب می شود تا گره ای در زندگی شان ایجاد نشود.
وی بیان کرد: گره زدن سبزه از آیینی نشات گرفته که طی آن افراد با ایجاد یک مشکل و گره مصنوعی از بروز مسایل و مشکلات بزرگ و جدی در زندگی‌شان جلوگیری می‌کنند.
بای عنوان کرد: افراد با گره زدن سبزه در روز سیزده بدر سعی در رفع بلایای طبیعی و بزرگ دارند تا زندگی‌شان دچار تلاطم نشود.
وی تاکید کرد: افراد در روز سیزده بدر با تولید یک مشکل ظاهری به دست خود، آماده مقابله با مسایل واقعی در زندگی شان می‌شوند و با این اقدام تلاش می‌کنند تحت تاثیر مسایل گوناگون در زندگی قرار نگیرند.
بای یادآور شد: زندگی افراد به طور طبیعی با مشکلات و گره هایی همراه است که افراد در روز سیزده بدر با زدن گره به سبزه سعی در دفع مشکلات زندگی دارند.
وی ادامه داد: سبزه گره زدن برای رفع مشکلات پیش روی افراد در سال جدید انجام می شود و این کار بنا بر اعتقاد ایرانیان باستان سودمند بوده است و گره گشای بسیاری از موانع احتمالی است.
این آسیب شناس اجتماعی گفت: افراد سبزه را به عنوان نماد طبیعت گره می زنند تا مشکلات احتمالی شان در زندگی به سادگی برطرف شود.
باشگاه خبرنگاران