مشاوره زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ویتامین کدوتنبل گونه‌های مختلف کدوتنبل کدوتنبل کاهش تورم پروستات درمان بیماری‌های غده پروستات درباره کدوتنبل
اگر جزو طرفداران کدو تنبل هستید بد نیست با مزایای درمانی این میوه نیز آشنا شوید .در این بخش ویتامین ها و املاح موجود در کدوتنبل بررسی می شوند؛ از خاصیت های درمانی کدوتنبل می توانیم به دفع کرم‌ها و انگل‌های روده‌،درمان بیماری‌های غده پروستات و کاهش قند خون اشاره کنیم، آقایان بهتر است از مصرف کدوتنبل در سنین بالای پنجاه سال غافل نشوند چون در این سنین مشکلات ادراری و پروستات افزایش خواهد یافت .

 ۱۴ نکته درباره کدوتنبل
۱- کدوتنبل، گیاهی است یکساله با ساقه علفی پیچک‌دار و گسترده بر روی زمین یا بالا رونده به طول تا ۱۰ متر.
۲- میوه گیاه که کدوتنبل نامیده می‌شود، کروی، حجیم و بزرگ است و اکثرا دو فرورفتگی در بالا و پایین آن دارد. قسمت گوشتدار میوه، خوراکی و به رنگ زرد تا نارنجی است.
۳- مغز دانه حاوی روغن فراوان است و مصرف خوراکی دارد. دانه‌ها نیز به رنگ سفید یا سفید مایل به زرد هستند.
۴- دانه گونه‌های مختلف کدوتنبل قرن‌ها در طب سنتی، برای دفع کرم‌ها و انگل‌های روده‌ای از بدن به کار رفته است. چنانکه مرسوم است، دانه گونه‌های کدوتنبل بعد از آسیاب شدن یا همانند چای، مصرف می‌شوند. مقدار دانه‌ای که می‌تواند اثر فارماکولوژیکی داشته باشد، بسته به گونه گیاه متفاوت و از ۵۰ گرم تا بیش از ۵۰۰ گرم است و معمولا این میزان در چند قسمت خورده می‌شود.
۵- در برخی فرهنگ‌ها، خوردن مقدار کمی از دانه گیاه به طور روزانه برای پیشگیری از عفونت‌های کرمی پیشنهاد می‌شود. از دانه‌های کدوتنبل برای درمان بیماری‌های غده پروستات استفاده می‌شود.
۶- حاوی ۳۵ تا ۴۰ درصد روغن مایع، به میزان تا ۳۰ درصد پکتین و ۲۵ تا ۳۰ درصد پروتئین است.
۷- املاح معدنی موجود در کدوتنبل شامل منگنز، روی، مس و به مقدار کم سلنیوم می‌باشد
۸- مهم‌ترین ویتامین کدوتنبل، ویتامین E است.
۹- از دیگر ترکیبات بااهمیت آن چربی‌ها، هورمون‌ها، آنزیم‌ها و کو کوربیتاسین‌ها هستند.
۱۰- گزارش‌هایی در مورد اثرات ضدکرم، ضدتومور و کاهش چربی از بعضی گونه‌های کدو نیز وجود دارد
۱۱- خاصیت کاهش قند خون مربوط به میوه کدو در بعضی گونه‌‌ها گزارش شده است.
۱۲- همچنین خاصیت کاهش تورم پروستات در مشکلاتی از جمله تکرر ادرار، تأخیر در ادرار، باقی ماندن ادرار در مثانه و مجرای ادرار از دانه کدوتنبل در ارتباط با ماده‌ای به نام کو کوربیسین گزارش شده است.
۱۳- تاکنون هیچ‌گونه سمیت و عارضه‌ای از کدوتنبل گزارش نشده است.
۱۴- بیشترین فرآورده های دارویی حاصل از کدو مربوط به مغزدانه آن است که در رده داروهای اورولوژی به منظور کاهش تورم پروستات تهیه شده است.

سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 17 فروردین 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x