1240552749019_hz_myalibaba_web2_10492

استفاده از رژیم‌های غذایی کم‌چرب، باعث می شود در جذب مکمل های محلول در چربی مثل  مکمل های A و E و D و K ابی نظمی بوجود آورد  چون که این مکملها محلول در چربی هستند و بدن برای بکارگیری از این مکملها به چربی رژیم غذایی احتیاج دارد این ویتامین‌ها بیشتردر کبد و بافت چربی نگهداری  می‌شوند و در خیلی از کارکردهای  بدن مثل رشد، ایمنی، ترمیم سلول و انعقاد خون اهمیت دارند. 

 
 اگر فردی چربی کافی برای تأمین این ویتامین‌ها برای بدن را مصرف نکند، ویتامین‌ها بدون جذب شدن از بدن دفع می‌شوند و ممکن است فرد در خطر کمبود ویتامین قرار بگیرد.
 رژیم‌های کم‌چرب همچنین در کاهش سطوح کلسترول و بیماری‌های قلبی نقش دارند، اگر رژیم غذایی بسیار کم چرب باشد سطح کلسترول بدن کاهش می‌یابد و این موضوع مشکل ساز است زیرا بدن برای پیشگیری و محافظت در برابر بیماری‌های قلبی به کلسترول خوب نیاز دارد و این کلسترول خوب که به آن HDL گفته می‌شود، کلسترول بد (LDL) را از جریان خون جمع می‌کند و به کبد منتقل می‌کند، وقتی نسبت HDL نامتعادل باشد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در فرد کاهش می‌یابد.
منبع-http://www.yjc.ir/