مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی

تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که در همه ی خانواده ها نیز مصرف می شود. برای اینکه بدانیم در موقع خرید چه تخم مرغی مناسب است و از نظر بهداشتی سالم و مقوی است باید راهکارهایی را بدانیم. در اینجا راهکاری را به شما معرفی خواهیم کرد که سازمان دامپزشکی کشور ارائه کرده است البته این راهکار را می توانید برای تمام محصولات پروتئینی مد نظر داشته باشید.

به نقل از خبرنگار ایانا، طبق آمارهای موجود، سرانه مصرف تخم‌مرغ در سال ۹۳ حدود ۱۰,۹۹ کیلوگرم بوده که این مقدار در سال ۹۴ به ۱۰.۷ کیلوگرم کاهش یافت. در حالی که تولید این محصول از ۹۲۵ هزار تن در سال ۹۳ به بیش از ۹۳۱ هزار تن افزایش یافته است. به هر ترتیب، تخم‌مرغ جزو غذاهایی است که کارشناسان مصرف یک عدد از آن را به صورت روزانه توصیه می‌کنند. برای خرید تخم‌مرغ سالم و بهداشتی از فروشگاه‌‌ها بهتر است توصیه‌های سازمان دامپزشکی در این خصوص را جدی گرفت.

– تخم‌مرغ مصرفی را تنها از مراکز مجازی که مبادرت به نگهداری تخم‌مرغ در یخچال می‌کنند، خریداری کنید.

– ترجیحاً نسبت به خریداری تخم‌مرغ بسته‌بندی‌شده توسط واحدهای مجاز (دارای پروانه بهره‌برداری از سازمان دامپزشکی کشور) اقدام کنید و در صورت خرید تخم‌مرغ غیربسته‌بندی حتماً از تاریخ تولید آن مطمئن شوید.

– هرگز تخم‌مرغ‌های ترک‌دار را خریداری نکنید، اما اگر طی حمل به منزل ترک برداشت یا شکست، محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوش‌دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.

– از خریداری هرگونه تخم‌مرغ کثیف، شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال جداً خودداری کنید.

توصیه‌های بهداشتی پس از خرید تخم‌مرغ

– بلافاصله پس از خرید تخم‌مرغ، آن را به یخچال منتقل کنید.

– تخم‌مرغ بسته بندی‌شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید.

– تخم‌مرغ‌ها را برای نگهداری در یخچال نشویید. زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می‌شود.

– بهترین درجه حرارت نگهداری تخم‌مرغ در یخچال صفر تا چهار درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۵ درصد است. (مدت نگهداری تخم‌مرغ در این شرایط یک ماه است که هرچه از میزان سرمای محیط نگهداری تخم‌مرغ کاسته شود، مدت‌زمان نگهداری آن کوتاه‌تر می‌شود.)

توصیه‌های بهداشتی در زمان مصرف تخم‌مرغ

– دست‌ها را قبل و بعد از تماس با تخم‌مرغ، با آب گرم و صابون بشویید.

– ابزار و وسایل و سطوح تماس را پس از آماده‌سازی تخم‌مرغ یا فرآورده‌های حاوی آن شسته و کاملاً تمیز کنید.

– تخم‌مرغ را در هنگام مصرف بشویید و در صورت لزوم ضدعفونی کنید.

– تخم‌مرغ را در هنگام مصرف به‌صورت جداگانه بشکنید تا در صورت مشاهده علائم فساد آن را مصرف نکنید.

– آب‌پز کردن و نیمرو (به‌صورت سفیده و زرده کاملاً سفت شده) از بهترین روش‌های طبخ تخم‌مرغ است.

نکته ۱: حلقه سبز اطراف زرده تخم‌مرغ آب‌پز، نشانه پختن بیش از حد آن است و دلیل آن ترکیب گوگرد و آهن موجود در زده است. این رنگ در حالتی که تخم‌مرغ در آب محتوی آهن زاید پخته شود نیز به‌وجود می‌آید. همچنین تخم‌مرغ نیمرو اگر در حرارت بسیار زیاد پخته شود یا در مجاورت گرما به‌مدت طولانی قرار گیرد نیز ظاهری سبز پیدا می‌کند. مصرف این قسمت رنگی برای سلامتی خطری ندارد.

نکته ۲: در تخم‌مرغ آب‌پزشده، هرچه تخم‌مرغ تازه‌تر باشد، کندن پوسته مشکل‌تر است. (علت این امر کوچک بودن اتاقک هوایی آن است. به مرور زمان با انقباض محتویات درونی و بزرگ شدن اتاقک هوایی، دو پوسته نازک داخلی و سخت خارجی از هم فاصله گرفته و کندن پوسته خارجی راحت‌تر می‌شود.)

یکی دیگر از نشانه‌های تازگی تخم‌مرغ آب‌پزشده آن است که زرده در مرکز سفیده قرار دارد، اما در تخم‌مرغ کهنه، زرده در کنار پوسته واقع شده است

ایانا

5 1000
ارسال شده در 31 فروردین 1396 توسط با موضوع عمومی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • اولین ماموریت خصوصی موشکی چین
  • عفونت های خطرناک در دوران سالخوردگی
  • موانع پیش رو در مسیر واردات تجهیزات پزشکی رادیولوژیست ها
  • عسل و دارچین این دو باهم معجزه میکنند باور کنید
  • تصاویر اسنلن چارت بینایی
  • گاز co2 و رفع چین و چروک پوست
  • چگونه در مهمانی جذاب ترین مو را داشته باشیم؟
  • بهمن گلبار نژاد، رکابزن پارالمپیک کشورمان، درگذشت
  • محبوبترین ها

  • برای امراض قلبی و ریوی پکیج زیان آور است
  • کارکرد ورزش در هنگام آلودگی هوا 1
  • خطر ایجاد لخته خون با تماشای زیاد تلویزیون
  • هموفیلی را به عنوان بیماری خاموش بیشتر بشناسید!
  • اگر اغلب اوقات احساس سرما می کنید حتما این مطلب را بخوانید!
  • بررسی برخی پیشرفت های علمی در دنیای پزشکی
  • صدا دادن استخوان ها در افراد سالمند
  • تازه ترین راههای درمانی برای انواع سردرد
  • رپورتاژ

  • به اندام خود زیبایی دوچندان ببخشید
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • عمل های زیبایی صورت و بدن از زبان دکتر امید رحمانی
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x