تا بحال سرخالو میل کرده اید؟ از مزایای مصرف این میوه برای سلامتی تان چه میزان اطلاع دارید؟ برای افزايش انرژي بدن، پیشگیری از لخته شدن خون، تسکین درد، بهبود بيماري خوني ، درمان سرماخوردگي و مقابله با سلول های سرطانی می توانید از سرخالو کمک بگیرید. لازم به ذکر است این میوه استوایی کمیاب بوده و در برخی نقاط دنیا یافت می شود.

سرخالو (Lychll) ميوه اي است که پوست آن سرخ و چرم مانند و تيغ تيغي و شبيه توت فرنگي است. قسمت خوراکي آن سفيد، شفاف، سفت و آبدار است. اين ميوه استوايي به وفور در جنوب چين، جنوب تايوان، شمال ويتنام، اندونزي، فيليپين و هند کشت مي شود.
لازم به ذکر است اين ميوه تا جايي که ما اطلاع داريم در ايران وجود ندارد و قصد ما از بيان خاصيت اين ميوه، آشنايي بيشتر خوانندگان با خواص ميوه هاي مختلف است که طي سفرهاي خود ممکن است اسم آن را بشنوند و همچنين انگيزه اي باشد براي واردکنندگان تا در کنار وارد کردن انواع و اقسام لوازم لوکس و تزئيني، توجهي هم به محصولات گياهي و زيست محيطي ساير نقاط دنيا داشته باشند.
▪ اين ميوه در افزايش انرژي بدن کمک مي کند.
▪ حال عمومي فرد را بهبود مي بخشد.
▪ سرخالو غني از ويتامين c است و نسبت به پرتقال ۴۰ درصد ويتامين c بيشتري دارد.
▪ ميزان بتاکاروتن در اين ميوه نسبت به آن چه که در هويج وجود دارد، بيشتر است.
▪ اين ميوه خاصيت ادرارآور دارد و براي سيستم گوارشي نيز مفيد است.

▪ اسيدهاي چرب اشباع نشده موجود در آن در جذب بتاکاروتن کمک مي کند.
▪ اين ميوه از لخته شدن خون و از آسيب هاي شديد سلول ها پيش گيري مي کند و در بيماران قلبي احتمال سکته را ۵۰ درصد کاهش مي دهد.
▪ سرخالو منبع خوب کربوهيدرات و فيبر است.
▪ دانشمندان معتقدند اين ميوه يکي از بهترين منابع آنتي اکسيدان است.
▪ چيني ها از خواص اين ميوه براي بهبود بيماري خوني کمک مي گيرند.
▪ اين ميوه درد را تسکين مي دهد.
▪ فلاوانوئيد موجود در آن، مانع رشد سلول هاي سرطاني به خصوص سرطان سينه مي شود.
▪ از آن جايي که اين ميوه سرشار از ويتامين c است، براي سرماخوردگي، تب و گلودرد مفيد مي باشد.

بيتوته