مشاوره زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

اکثر افراد نسبت به خوردن غذاهای چرب علاقه بیشتری دارند و نمی توانند در مقابل وسوسه ی این خوراکی ها ایستادگی کنند. اما جالب است بدانید چربی علت دوست داشتنی بودن این غذاها نیست بلکه نمک یا شکر هستند که شما را به خوردن بیشتر این خوراکی ها ترغیب می نمایند.

دانشمندان در تحقیقات اخیر، دقیق تر و موشکافانه تر از قبل به مطالعه نمک پرداخته اند. مصرف بیش از حد این چاشنی می تواند به چاقی بیش از حد افراد منجر شود (فارغ از سوزاندن کالری). آن ها در پژوهش های خود به این نتیجه رسیده اند که خوراکی های دارای نمک زیاد در مقایسه با غذاهای شیرین می توانند نقش بیشتری در ایجاد اضافه وزن افراد داشته باشند. در واقع نمک نقشی بسیار موثر در این فرایند ایفا می نماید.
محققان دانشگاه «دیکین» (Deakin) استرالیا از ۴۸ فرد سالم استفاده نموده و با استفاده از ترکیب ۳ نوشیدنی با یکدیگر، حساسیت آن ها نسبت به مزه چربی را مورد ارزیابی قرار دادند. آن ها در یکی از نوشیدنی ها مقدار بسیار کمی اسید چرب قرار داده و از شرکت کنندگان خواستند تا نوشیدنی چرب را شناسایی کنند.
تحقیقات اخیر نشان داد افرادی که حساسیت بیشتری به چربی نشان می دهند، مقدار کمتری از آن را مصرف می کنند.
در طول این تحقیقات برای هر نفر ۴ وعده ناهار مشابه در نظر گرفته شد، با این تفاوت که پژوهش گران مقدار نمک و چربی را در آن ها تغییر داده بودند. وعده های در نظر گرفته شده به حالات کم چربی/کم نمک، کم چربی/پر نمک، پر چربی/کم نمک و پر چربی/پر نمک تقسیم می شدند.
سپس مقدار غذا خوردن اندازه گیری شده و نوع احساسات هر فرد مانند رضایت، گرسنگی و سیری مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، افرادی که خوراکی های پر نمک را مصرف نموده بودند، رضایت بیشتری از وعده غذایی خود داشتند. نمک باعث شد که آن ها فارغ از چربی ۱۱ درصد بیشتر از حالت عادی غذا خورده و کالری به دست آورند که مقدار قابل توجهی به شمار می رود.
در این تحقیقات نتایج جالب دیگری نیز به دست آمد: افراد هنگام مواجهه با غذا های کم نمک به خوبی می توانند خود را کنترل نمایند، اما هنگام اضافه کردن نمک، کنترل از دست آن ها خارج شده و خوراکی بیشتری مصرف می شود. اشخاصی که نسبت به چربی حساس هستند، غذا های نمک اندود را به همان میزان افراد غیر حساس به چربی مصرف می کنند.
نمک می تواند مکانیسم بیولوژیکی بدن که باعث دست کشیدن از مصرف غذا می شود را مختل کند، به همین دلیل افراد بیش از دیگر موارد به مصرف خوراکی های نمکی تمایل نشان می دهند.
چربی همچنان یکی از علل اصلی چاقی بیش از حد به شمار می رود و باعث می گردد افراد ۶۰ درصد بیشتر کالری دریافت نمایند، اما انرژی متراکم آن ها از مصرف بیشتر خوراکی ها جلوگیری می کند. عملکرد نمک این گونه نیست و استفاده از آن مصرف بیشتر خوراکی در وعده های غذایی را در پی دارد، بنابراین بهتر است علاوه بر میزان کالری و چربی، مقدار نمک به کار رفته در محصولات مختلف نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

منبع: العالم

5 1000
ارسال شده در 9 اردیبهشت 1396 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x