دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

بر اساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، روزانه نباید بیشتر از ۶ قاشق چای‌ خوری شکر مصرف کرد؛ در حالی که در هر قوطی نوشابه، ۱۰ قاشق چای‌ خوری شکر وجود دارد و خوردن یک قوطی نوشابه در روز می‌ تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

طبق نظر دانشکده سلامت عمومی هاروارد، در افرادی که روزانه 1 تا 2 قوطی نوشیدنی های شیرین شده مصرف می کنند احتمال ابتلا به دیابت 26 درصد بیشتر است، طبق بررسی‌های جدیدی که انجام شده است، خوردن یک قوطی ۳۳۰ میلی‌ لیتری نوشابه، در عرض یک ساعت صدماتی زیادی به بدن می‌ زند. قند خیلی زیاد نوشابه شرایطی را در بدن ایجاد می‌ کند که طبیعتا باید پس زده شود، اما به‌ خاطر اسید فسفریک موجود در نوشابه، باعث می‌ شود که در معده باقی بماند و هضم شود.

– بعد از ۲۰ دقیقه، قند خون به‌طرز شدیدی افزایش پیدا می‌ کند و انسولین زیادی ترشح می شود. سپس کبد این مقادیر زیاد قند را به چربی تبدیل کند.

– بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، تمام کافئین نوشابه جذب می‌شود که فشار خون را افزایش می‌دهد. با ادامه این روند، گیرنده‌های آدنوزین مغز مسدود می‌شوند و از خستگی جلوگیری می کنند.

در این باره بیشتر بخوانید: مصرف نوشابه های رژیمی تهدیدی برای زوال عقل

– ۵ دقیقه بعد، تولید دوپامین افزایش پیدا می‌ کند و مرکز کنترل لذت و میل فرد را طوری تحت تاثیر قرار می‌ دهد که فرد احساس می‌ کند میل به خوردن یک قوطی نوشابه دیگر دارد.

– بعد از گذشت یک ساعت از خوردن نوشابه، با افت قند خون، فرد احساس خواب‌ آلودگی و تحریک‌ پذیری عصبی می‌ کند. به‌ علاوه این‌ که، آب نوشابه از طریق ادرار از بدن خارج می‌ شود و مواد مغذی مورد نیاز بدن را همراه خود از بدن خارج می‌ کند.

نوشابه نه تنها دارای مقادیر بالایی از شربت ذرت حاوی فروکتوز است، بلکه محتوی نمک تصفیه شده و کافئین نیز می باشد. مصرف منظم این ترکیبات در مقادیر زیاد می تواند زمینه ساز ابتلا به پر فشاری خون، بیماری قلبی، دیابت و چاقی باشد.

منبع: www.medicalnewstoday.com

5 1000
ارسال شده در 10 اردیبهشت 1396 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • انتخاب اسباب بازی ها برای اولین سال زندگی بچه
  • هپاتیت! بیماری کشنده
  • درمان ضعف تخمک گذاری با جوانه گندم
  • تقویت افکار و احساسات مثبت در کودکان
  • بیماری دیفتری از چه طریقی وارد بدن انسان می شود؟
  • یاد بگیریم، چگونه با قلبمان رفتار کنیم
  • اگر دنبال آرامش میگردید بخوانید
  • قبل از انجام برخی آزمایش ها بخوانید
  • محبوبترین ها

  • به چه علت و چطوری می شود به صدای روده گوش داد
  • رسیدگی به شخص سوخته در منزل
  • عوارض مصرف زیاد آهن در طول بارداری
  • آیا سولاریوم باعث ایجاد سرطان می شود؟
  • محیا شدن امکان کشت سیب زمینی در مریخ
  • تربیت مربیان برای مشاوره دادن به زوجین پیش از ازدواج
  • استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه در مواد غذایی
  • موقعیت های شغلی انسانی به دست ربات ها
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • دکتر صابر گوگانی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x