دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

نسل جدید شیر بسیار مفید تر و پر خاصیت تر خواهد بود

محققین به تازگی نوع جدیدی از شیر تولید کرده اند که از ارزش تغذیه ای بسیار بالایی در برابر دیگر شیرهای معمولی برخوردار است، برای تولید این شیر از انواع سوسک‌های سوسری استفاده شده است می خواهیم به فواید ترکیبات این شیر برای بدنمان اشاره کنیم .در آینده ای نزدیک این شیر برای مصرف عمومی و به صورت گسترده عرضه خواهد شد .

گروهی از دانشمندان، نوعی پروتئین را در دستگاه گوارش سوسک‌های سوسری (Cockroach) کشف کرده‌اند که خواص شگفت‌انگیزی دارد. این پروتئین ۴ برابر مغذی‌تر از شیر گاو است و به نظر محققان می‌تواند جمعیت روبه‌رشد جهان را در دوره‌های آینده تغذیه کند! اگرچه بیشتر انواع سوسک‌های سوسری (Cockroach) شیر تولید نمی‌کنند، اما از جسم نوعی سوسک سوسری به‌نام دیپلوپترا پونکتاتا (Diploptera punctate)، نوعی «شیر» برای تغذیه نوزادانش ترشح می‌شود که حاوی پروتئین ویژه‌ای است. این واقعیت که حشره‌ها نیز قادر به تولید شیر هستند، واقعا شگفت‌انگیز و جذاب به نظر می‌رسد. اما محققان بیشتر از این موضوع شگفت‌زده هستند که یکی از این پروتئین‌ها، انرژی زیادی برای بدن انسان فراهم می‌کند که ۳ برابر بیشتر از شیر بوفالو است. روشن است که گرفتن شیر از سوسک سوسری در عمل امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل، محققان تصمیم گرفته‌اند که ژن‌های موثر در تولید این پروتئین را تجزیه و تحلیل کنند و درنهایت بتوانند مشابه آن‌ها را در آزمایشگاه به‌وجود بیاورند. یکی از محققان می‌گوید: «این ترکیبات مثل یک غذای کامل به نظر می‌رسند، چون پروتئین، چربی و قند دارند. اگر به ساختار پروتئینی آن نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که دارای تمامی اسیدهای آمینه ضروری نیز هستند». درحال حاضر این محققان تلاش می‌کنند تا ترکیبات مشابه را با اثربخشی بیشتر و ناخالصی کمتر نسبت به شیر طبیعی سوسک‌های سوسری تولید کنند. گزارشی از مطالعه آنان در IUCrJ منتشر شده است.

سلامتیسم

5 1000
ارسال شده در 10 اردیبهشت 1396 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x