تا می توانید غذای تند میل کنید

 از مزایای مصرف غذاهای تند چه میدانید؟ استفاده از ادویه های تند چه تاثیری بر سلامت قلب و عروق ما میگذارد؟ آیا میدانید با کمک این ادویه جات می توانید از سرطان فاصله بگیرید و بدنتان را میکروب کشی کنید. همچنین می توانید درد مفاصل خود را برطرف کرده و کلسترول خونتان را پایین بیاورید؟

 غذاهای تند خواص بی‌شماری برای بدن دارد که ۳ مزیت اصلی آنها در اینفوگرافی زیر آورده شده است.

غذاهای تند مثل سیر و پیاز و برخی از ادویه‌جات تند از قبیل فلفل قرمز، پودر کاری و سس‌های تند مثل توباسکو فواید زیادی برای بدن دارند که بخش عمده‌ای از این خواص را باید در ماده‌ای به نام «کاپسایسین» جست‌وجو کرد.

 هر یک از این مواد غذایی یا ادویه‌جات از خواص منحصر بفردی برخوردار بوده که از جمله آن می‌توان به خواص ضدسرطان و میکروب‌کشی سیر و پیاز اشاره کرد.

پودر کاری دارای خاصیت ضدالتهاب و ضددرد بوده و دانه خردل به واسطه منیزیم و سلنیوم سرشار، محافظ قلب و ضدسرطان محسوب می‌شود.
غذاهای تند به طور کلی برای رفع درد مفاصل و آرتروز مفید بوده و ویتامین B3 موجود در آنها می‌تواند از کلسترول خون بکاهد.

 ۳ فایده اصلی غذاهای تند را می‌توانید در اینفوگرافی بالا مشاهده کنید.

باشگاه خبرنگاران