افرادی که مبتلا به دیابت هستند، باید رژیم غذایی خاصی را دنبال کنند و از مصرف هرگونه مواد خوراکی بدون آگاهی از نظر پزشک جلوگیری کنند. میوه ها از جمله مواد غذایی هستند که سرشار از ویتامین ها می باشند و منع خاصی برای مصرف آن ها وجود ندارد. بیماران دیابتی با نظر پزشک، بهتر است در طول هفته میوه، به وفور استفاده کنند و خطراتی که دیابت برای آن ها ایجاد کرده را به این وسیله کمتر کنند. برای آگاهی یافتن از مزایای استفاده از میوه جات در افراد دیابتی، متن زیر را حتما بخوانید.

در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی خطر مرگ‌و‌‌میر مرتبط است.

شفا آنلاین:به گفته محققان دانشگاه آکسفورد، مصرف یک کاسه میوه در روز خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۲ درصد کاهش می‌دهد. همچنین در افراد دیابتی، مصرف میوه تازه بیش از سه روز در هفته با کاهش ۱۷ درصدی خطر مرگ‌و‌‌میر مرتبط است.

یافته‌ها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی <Diabetics>موجب کاهش بروز عوارض ناشی از دیابت شامل بیماری‌های قلبی، کلیوی، چشمی و نوروپاتی از ۱۳ تا ۲۸ درصد می‌شود. در این مطالعه، محققان حدود ۵۰۰ هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند خطر ابتلا به دیابت طی ۵ سال در افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند، حدود 2/0 درصد کاهش یافته بود.
مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش خطر مرگ‌و‌میر تا 9/1 درصد در طول ۵ سال و همچنین کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی می‌شود.

منبع: شفا آنلاین