ارتودنسی علم تصحیح روابط نامناسب فک و دندان و جفت و ردیف کردن دندان های نامنظم است. درنهایت، با انجام ارتودنسی مشکلات مربوط به نظم، ترتیب و قرارگیری دندان ها در فک برطرف شده و فرد می تواند با کیفیت بهتری غذا بخورد و از زیبایی بیشتری هنگام صحبت کردن و لبخند زدن برخوردار باشد.ارتودنسی یکی از روش‌های درمانی در دندانپزشکی است که برای اصلاح نامنظمی‌های دندانی به کار می‌آید. این روش نه‌تنها باعث منظم و زیباتر شدن دندان‌ها می‌شود، بلکه می‌تواند از خرابی و پوسیدگی دندان‌ها هم جلوگیری کند، چراکه دندان‌های نامنظم، می‌تواند باعث خراب شدن زودتر دندان‌ها (به‌علت گیر کردن غذا) و ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش و سایر دستگاه‌های بدن شود. پس در خیلی از اوقات بنا به صلاحدید دندانپزشک برای اصلاح نامنظمی دندان‌ها یا جفت شدن‌شان و تصحیح مشکلات فکی-دندانی از روش ارتودنسی کمک می‌گیریم. 

 

 

 

دانستنی های مفید درباره ارتودنسی:

ارتودنسی دندان یک روش برای بهبود ظاهر، وضعیت و عملکرد کجی دندان ها، نامرتبی دندان و بستن فاصله بین دندانها است.

 

انواع ارتودنسی :

دو نوع اصلی ارتودنسی که برای صاف کردن دندان ها در افراد استفاده می گردد، عبارتست از ارتودنسی ثابت و ارتودنسی متحرک. نوع دیگر، ارتودنسی نامرئی است. همچنین در ادامه به هر سه نوع ارتودنسی و ارتودنسی مخفی که یک نوع از ارتونسی ها می باشد، به بحث آن می پردازیم.

 

آیا نیاز به درمان ارتودنسی قابل پیشگیری است؟
همیشه نمی توان از درمان ارتودنسی پیشگیری کرد.
چون متغیرهای بسیاری در این مورد اثرگذارند. ژنتیک به اندازه یا حتی بیش از تغییرات اکتسابی بر نیاز به درمان ارتودنسی تاثیر دارد ولی می توان با حفظ بهداشت و رسیدگی به دندانهای شیری کودکان نیاز آنها به درمان ارتودنسی را کاهش داد .

 

آیا درمان های ارتودنسی تنها برای زیبایی است؟
درمان های ارتودنسی به منظور برقراری رابطه بین دندانی و فکی بهتر انجام می گیرد. با این درمان ها نه تنها به زیبایی بیشتر دست می یابیم بلکه می توانیم با رعایت بهداشت از پوسیدگی های بیشتر که براثر نامرتبی و روی هم قرارگرفتن برخی از دندان ها یا فاصله بین دندانی جلوگیری کنیم

 

آیا افراد بعد از سن رشد می توانند ارتودنسی کنند؟
بله. روشهای ارتودنسی ثابت که در آنها از براکت های چسبیده به سطح دندان استفاده می شود، در سنین بعد از سن رشد هم چجواب میدهند.

 

با درد پس از مراجعه به ارتودنتیست چه باید کرد؟
این درد 3 تا 5 روز بعد برطرف میشود و می توان برای آن مسکن مصرف کرد.

 

 

 

اكلوژن (نشست دندان روي هم)

 

 

اين عكس ٤ سال بعد از به پايان رسيدن درمان گرفته شده است!

 

 

آيا درست است كه مي گويند “دندانها بعد از ارتودنسي بر ميگردند به جاي قبل” و “ارتودنسي بي ثبات است”؟
در واقع همه دندانها هميشه تمايل به حركت دارند، اما اگر درمان درستي انجام شود و نگهدارنده هاي بعد از ارتودنسي هم درست استفاده شوند، احتمال برگشت بسيار ناچيز است!

 

دکتر گوگانی مفتخر به ارایه انواع خدمات زیر در مطب های خود می باشد:

  • ارایه خدمات نظارتی و درمانی در دوران کودکی (دوران دندان های شیری) به هدف پیشگیری از مشکلات ارتودنسی آتی یا محدود کردن آن ها
  • اصلاح مشکلات رشدی و اسکلتی (ارتوپدی فک وصورت) در دوران کودکی و نوجوانی به هدف درمان مشکلات یا کنترل پیشرفت پیچیدگی آن ها
  • درمان های ارتودنسی جهت اصلاح ناهنجاری های دندانی با دستگاه های ثابت و متحرک مرسوم و روش های نوین (دیمون، شفاف، پشت دندانی، …)
  • ارتودنسی ثابت به هدف آماده سازی جهت جراحی های اصلاحی و زیبایی فک و صورت

به این منظور تلاش بر این است که از جدیدترین و بهترین و مطمن ترین متد ها و ابزار استفاده شود.

توانایی ما در استفاده از تکنیک ها، در کنار جدیت ما طی درمان و تعهد ما به ارایه درمان کامل و صحیح؛ ضامن ارایه درمانی با کیفیت بالا به شماست!!!

این موارد تنها بخشی از خدمات متنوع و پیشرفته کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی می باشد که برای مشاهده خدمات بیشتر می توانید به سایت دکتر گوگانی مراجعه نمایید.

 

 

 

 

مدارک تحصیلی دکتر گوگانی:

مدرک دکتری عمومی از دانشگاه شهید بهشتی تهران

مدرک دکتری تخصصی ارتودنسی از دانشگاه تبریز

 

 

 

 

آدرس کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی :

تهران – بلوار سعادت آباد – 31ام شرقی – پلاک12( ساختمان آرسام) – طبقه5 – واحد17 تهران

آبادان- خ اميري-خ كاشاني- ساختمان پارسيان-ط ٤ واحد ٢٠

راه های ارتباطی:

  021-88682747

  021-88683025

  09101820936

061-53225521