احداث مراکز درمانی ناباروری

 

برای درمان ناباروری مراکز درمانی جدیدی احداث شده اند که می توانند به زوجین نابارور در مناطق مختلف کشور حمایت کنند، خدمات این مراکز درمانی با تعرفه دولتی بوده و برای کمک به درمان ناباروری زوجین از پرسنل متخصص در این زمینه استفاده شده است . در ادامه به معرفی استان های مختلفی که این مراکز وجود دارند خواهیم پرداخت.

۱۵مرکز درمان ناباروری ART، یک بخش آندرولوژی و یک مرکز جامع حفظ باروری در راستای برنامه طرح تحول سلامت و سیاست‌های جدید جمعیتی با حضور وزیر بهداشت و به طور همزمان در ۱۴ استان کشور به بهره برداری رسید.

یکی از اهداف برنامه تحول سلامت علاوه بر حمایت از زوجین نابارور ، افزایش دسترسی مردم به مراکز درمان ناباروری دولتی در مناطق محروم بود که در ابتدای طرح این مراکز 24 مورد بود و تا آخر دولت یازدهم 15 مرکز دیگر به بهره برداری می رسند که این مراکز برای جمعیت تحت پوشش حدود 18 میلیون نفر در 10 استان (به‌غیر از استان تهران ) است.

بنابراین گزارش قبل از شروع طرح تحول سلامت 62 مرکز ارائه دهنده خدمات درمان ناباروری خصوصی و دولتی وجود داشت که از این تعداد 24 مرکز وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی بود که 9 مورد آن آموزشی هستند و 38 مرکز نیز خصوصی بودند.

طبق بررسی‌های انجام شده 18 درصد ارائه خدمات ناباروری توسط مراکز دولتی و 82 درصد نیز در مراکز خصوصی ارائه می‌شده است.

با افتتاح 15 مرکز جدید درمان ناباروری در کشور که با حضور وزیر بهداشت در استان البرز و همزمان در استانهای قم، فسا، بیرجند، سبزوار، اراک، اردبیل، گراش، جهرم، زاهدان، گلستان، شیراز، شهرکرد و تهران افتتاح شد، شاهد رشد 61 درصدی مراکز درمان ناباروری در کشور خواهیم بود.

تسنیم