دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی قسمتی از تخصص های پزشکی بوده که از یک سو طیف وسیعی از درمانها شامل ترمیم های پیشگیرانه و محافظه کارانه تا بازسازی دندانهایی که به میزان زیاد دچار تخریب شده‌اند و گذاشتن روکش ایمپلنت را شامل شده و از سوی دیگر در تصحیح ناهنجاری زیبایی دندانهای جلو از جمله بدرنگی‌ها، منظم کردن دندانها، بستن فاصله بین دندانها، صاف کردن دندانهای کج رویش یافته و … را در بر می‌گیرد.

 

 

ایمپلنت شاخه ای نوین از دندانپزشکی است که مجموعه ای از کارهای تخصصی شامل جراحی فک،لثه،پروتز ها و … را شامل میگردد ازین رو و با توجه به فضای تجاری موجود بهتر است حتما قبل از درمان مطمئن شوید که این عمل توسط فرد با مهارت کافی و همراهی تیم ماهر صورت می گیرد. مزایای ایمپلنت حفظ استخوان های باقی مانده و جلوگیری از تحلیل استخوان (که به خاطر بی دندانی رخ می دهد) میباشد. مزیت دیگر ایمپلنت عدم نیاز به تراش دندان های مجاور در صورت استفاده از پروتز ثابت و کمک به گیر و ثبات پروتز متحرک (دست دندان) از طریق ساختن اوردنچر (overdenture) پروتز متحرک متکی بر ایمپلنت است. ایمپلنت (کاشت دندان) مجموعه قطعاتی است که با جراحی داخل فک ثابت می شوند و روی آن پروتز (دندان مصنوعی) قرار میگیرد و در نهایت ظاهری مشابه با دندان طبیعی پیدا می کند.ایمپلنت دندانی برای جایگزین کردن یک یا چندین دندان از دست رفته کاربرد دارد و می تواند برای تمام دندانها به صورت ثابت یا متحرک استفاده شود. از کاربرد های بسیار پرطرفدار ایمپلنت درمان بیماران بی دندان و کم دندان و بازسازی عملکرد مجدد جویدن،راحتی صحبت کردن و زیبایی دندان هاست.

 

 

 

 

در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود؟

۱- فاصله بین دندانهای جلو در اثر از دست رفتن یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

۲- فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

۳- زمانی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و تنها یک سمت، دندان طبیعی باشد.

۴- زمانی که کلیه دندانهای یک یا هر دو فک از دست رفته باشد.

آیا ایمپلنت توسط بدن پس زده می شود؟

آنگونه که در پیوند یا کارگذاری ریه ، قلب و یا کلیه مصنوعی شنیده می شود ، در مورد ایمپلنت چنین نیست و بدن ایمپلنت را پس نمی زند. ایمپلنتهای دندانی از جنس فلز تیتانیوم هستند که با بدن بسیار سازگار هستند.

جهت انجام  ایمپلنت در یک جلسه ، چندروز باید مرخصی گرفت؟

عمدتا” روز جراحی و روز بعد ازآن بایستی از انجام کارهای روزمره و مشکل جلوگیری شود و شخص استراحت داشته باشد . با این حال خیلی از بیماران ما  روز بعد از جراحی را به محل کار می روند ، این یک تصمیم شخصی است ، در اختیار شما . البته در این مرکز بسیاری از کارها بدون جراحی به تشخیص دکتر انجام می گردد.

اندو چیست و چرا بعضی از دندان های اندو شده درد میگیرند؟

اندو مخفف کلمه اندودونتیکس (endodontics)به معنای اجزای داخل دندان شامل اعصاب و عروق میشود.اگر به هر علتی میکروب ها به داخل پالپ(محل اعصاب دندان) وارد شوند،دندان دچار درد میشود که در این حالت دندان نیاز به درمان و اصلاحا اندو دارد . لفظ اندو گرچه واژه دقیقی نیست ولی کاربرد آن آبرومندانه تر از واژه “عصب کُشی” یا “عصب کِشی” است. اگر دندان شما پس از اندو دچار درد شده اند ،احتمالا دچار شکستگی یا ترک و یا احتمالا دچار عفونت های اطراف ریشه دندان می باشد.این مورد از مواردی است که باید حتما مورد بررسی رادیوگرافیک و کلینیک قرار بگیرند. بیولوژی پالپ دندان و بافت های پری رادیکولر ،آسیب های پالپ و بافت های پری رادیکولر ،تشخیص و درمان،بی حسی موضعی،ایزولاسیون، رادیوگرافی اندو دونتیک،آناتومی داخلی،تهیه حفره دستی و تعیین طول کارکرد،پاکسازی و شکل دهی کانال، پر کردن کانال ریشه ، میکروب شناسی اندودونتیک،حوادث حین درمان،درمان مجدد،حفاظت پالپ،درمان ریشه تکامل نیافته،سفید کردن دندان های تغیر رنگ یافته،جراحی اندودونتیک،درمان های جانبی اندودونتیک،شکستگی های طولی دندان،درمان های دارویی در اندو از مباحث علمی مطرح در موضع درمان ریشه میباشد.

 

 

 

خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر:

بهره مندی از مطمئن ترین طرح درمان با مشاوره اساتید به نام دانشگاه به همراه استفاده از بهترین مواد دندانی و مرغوب ترین ایمپلنت دنیا

آیا مایلید از آخرین وضعیت دهان و دندانهای خود، مثل پوسیدگی ها، وضعیت دندانهای عقل، ضایعات احتمالی و عفونت های دندانی با خبر شوید؟

اطلاعات تماس

آدرس: تهران خیابان پیروزی خیابان پنجم نیروی هوایی فلکه دوم فرعی ۵/۳۰ مجتمع تجاری ولی عصر طبقه دوم پلاک ۱۰۲

تلفن تماس: 02177466310

تلفن همراه: 09128958262

  تلگرام :farhatdentalclinic@