دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

گاز روده به علل مختلفی به وجود می آید. به وجود آمدن گاز روده در برخی موارد شاید عادی باشد اما ابتلای دائمی به آن خطرناک است؛ به همین سبب لازم است تا برای جلوگیری از تجمع این گاز ها تمهیداتی را سنجید. در ادامه روش هایی را برای جلوگیری از تجمع گاز روده به شما معرفی خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

علل گاز روده

گاز بیش از حد روده ممکن است در اثر بلع هوای زیاد در حین غذا خوردن، نوشیدن مایعات و یا جویدن آدامس ایجاد شود. گاز پایین روده در اثر عمل باکتری ها روی مواد غذایی ایجاد می شود. اگر مواد غذایی که به روده بزرگ می رسند، تجزیه نشده باشند، گاز روده ای رخ می دهد. باکتری هایی که باعث گاز روده ای می شوند، از هیدروژن، دی اکسید کربن و گاهی اوقات متان ساخته شده است.

چه غذاهایی سبب گاز روده می شوند

نوشیدن نوشابه های گاز دار می‌توانند تولید گاز در روده را سبب گردند. همچنین مواد غذایی کربوهیدراتی به دلیل این که حاوی قندهای غیرقابل گوارش، نشاسته و فیبر هستند، نیز مولد گاز هستند.

لاکتوز

شیر و فرآورده ‌های لبنی از قبیل پنیر و بستنی، همچنین برخی نان ‌های فرآوری شده، غلات و سس‌ های سالاد حاوی لاکتوز هستند. بیشتر افراد می‌توانند لاکتوز را به خوبی هضم کنند اما برخی در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستند. چرا که همه یا بخشی از آنزیم لاکتاز را که لاکتوز را به بخش های قابل هضم تجزیه می‌کند، تولید نمی‌کنند. بدون لاکتوز شیر و سایر غذاهای غنی از لاکتوز در روده تخمیر شده و گاز اضافی تولید می‌کند.

فروکتوز

هضم کردن پیاز، آرتیشو (کنگر فرنگی)، گلابی، گندم و برخی نوشیدنی‌ های غیر الکلی و غذاهای فرآوری‌شده حاوی این قند می تواند دشوار باشد.

سوربیتول

سیب، گلابی، هلو، آلو خشک و برخی غذاهای فاقد شکر، آبنبات و آدامس حاوی سوربیتول هستند. هضم این محصول نیز می تواند دشوار باشد.

رافینوز

این قند در لوبیا، کلم پیچ، کلم بروکسل، بروکلی، مارچوبه و غلات سبوس‌ دار یافت می‌شود. برنج تنها نشاسته ای است که تقریباً به طور کامل از راه روده کوچک جذب می شود. از آنجایی که نشاسته برنج هرگز به روده بزرگ نمی‌رسد، باکتری های مولد گاز نمی‌توانند آن را تجزیه کنند. اما سایر مواد نشاسته ‌‌ای شامل سیب زمینی، ذرت، رشته فرنگی و گندم گاز تولید می‌کنند. فیبرهای غذایی موجود در لوبیا و سبوس گندم نیز می توانند مولد گاز باشند.

 

منبع: آشپزباشی

 

5 1000
ارسال شده در 19 اردیبهشت 1396 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • چکار کنیم که دچار آکنه نشویم
  • بجای میان وعده های پرکالری انگور بخورید
  • تازه ترین لیست فراورده های ممنوعه از سازمان غذا و دارو
  • از بیماری قلبی با روغن زیتون وآفتابگردان پیشگیری کنید
  • چگونه انگیزه ی کودک را زیاد کنیم
  • در کلاس درس معلمان به چه علتی خسته می شوند
  • دانستنی هایی جالب و خواندنی در رابطه با سرکه سیب
  • راهنمای کامل آموزش دستشویی رفتن بچه ها
  • محبوبترین ها

  • نوزادی با معده ای غیرطبیعی
  • باورها و اعتقادات نادرست در زمینه بیش فعالی
  • همه چیز درمورد تغذیه کودک هشت ، نه ماهه
  • جدا کردن شیرخوار از سینه مادر
  • والدین در خصوص حرف زدن نوزاد نوپا نگران نباشند
  • مراحل رشد و پرورش کودک تا 3 ماهگی
  • آموزش کودک با برخی پکیج ها
  • رفتار اطفال درونگرا
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • جراحی لیفت ابرو دکتر نداف کرمانی
  • دکتر صابر گوگانی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x