نحوه صحیح مصرف ویتامین ها

شاید اولین منبعی که برای ویتامین سی به ذهن شما می رسد، پرتقال باشد. اما 5 منبعی که قصد معرفی آنها را به شما داریم، بیشتر از پرتقال، دارای این ویتامین هستند و بهتر است که حتما از آنها در برنامه غذایی خود استفاده کنید. با دکتر سلام همراه باشید با این 5 منبع مهم.

۱- فلفل زرد

این سبزی کالری نسبتا کم  دارد در حدود نیم فنجان فلفل خرد شده  ۱۵۵ میلی گرم ویتامین C دارد.

۲- پاپایا

فقط نیمی از پاپایا بزرگ شامل ۲۳۸ میلی گرم  ویتامین C دارد این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین A و فیبر است.

۳- گواوا

یک فنجان از این میوه های گرمسیری حدود ۳۷۷میلی گرم ویتامین C دارد.

۴- کلم پیچ

کلم پیچ به طور معمول برای سالاد استفاده می شود و مقادیر زیادی ویتامین C دارد.

۵- توت فرنگی

جالب توجه است، یک فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شامل همان مقدار ویتامین C است که یک پرتقال متوسط اندازه: ۹۸ میلی گرمی دارد.

بیباک نیوز