پنج آنتی بیوتیک قوی که نیاز به نسخه پزشک ندارند

 

در سالهای اخیر استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها باعث شده که نوعی مقاومت در مقابل آنتی بیوتیکها ایجاد شودکه نه تنها در بهبود بعضی بیماران اثر بخش نیستند بلکه باعث ایجاد عوارض گوارشی نیز میشوند

حال ما شما را با 5 آنتی بیوتیک طبیعی که نه ایجاد مقاومت می کنند و نه عوارض گوارشی دارند آشنا خواهیم کرد. 

 

سیر        

تاریخچه استفاده از سیر به هزاران سال پیش برمی گرددو در تمام فرهنگ های جهان مورد استفاده قرار می گرفته است در گذشته برای جلوگیری از ابتلا طاعون از سیر استفاده می شده ،سیر دارای خواص آنتی بیوتیکی ،ضد قارچی و خواص ضد میکروبی زیادی می باشدو کمک زیادی در حذف باکتری های مضر می کندو همچنین دارای آنتی اکسیدانهای طبیعی است که به از بین بردن رادیکالهای آزاد کمک کرده و باعث افزایش سطح سیستم ایمنی می شود. سیر دارای عناصر فعالی مانند الیسین میباشد که نقشی اساسی در مبارزه با عاملهای بیماریزا به خصوص باکتریها دارد.

 

نقره کلوئیدی

نقره کلوئیدی به عنوان یک آنتی بیوتیک موثر در طول قرنها شناخته شده و برای اولین بار در سال1900 میلادی آلفرد سول بنیان گذار شرکت دارویی سول کشف کرد که نقره کلوییدی می تواند تاثیر خیلی مهم و شگفت اوری بر از بین بردن کشنده ترین پاتوژنهات داشته باشد فایده اصلی نقره کلوئیدی ان است که می تواند اثری مرگباروسریع بر روی میکروب ها داشته باشد بدون اینکه اثری سمی برروی میزبان بگذارد، تحقیقات اخیر نشان می دهد که نقره کلوییدی می تواند در از بین بردن میکروبهای مقاوم در برابر انتی بیوتیک های مانند mrsa. انفلونزای مرغی. سارس موثر باشد و انان را از بین ببرد.

 

روغن پونه کوهی

یکی دیگر از آنتی بیوتیکهای قوی در طبیعت روغن پونه کوهی است که علاوه بر خاصیتی که در از بین بردن باکتری های بیماری زا دارد ،مانع از بر هم زدن تعادل باکتریهای مفید می شودو همچنین دارای اثراتی ضد قارچی و ضد ویروسی قوی نیز می باشد.

 

سرخارگل(اکیناسه)

اکیناسه در طول صدها سال برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها مورداستفاده قرار می گرفته است. بر اساس تحقیقات انجام شده ثابت شده است که اکیناسه هیچ نقشی در افزایش سطح ایمنی بدن ندارد و تنها در ایمنی فاگوسیتی نقش دارد . اکاسینه دارای خواص ضد التهابی نیز می باشد، به طور سنتی از اکاسینه برای درمان و بهبود زخم های باز، دیفتری ،مسمومیت های خونی و دیگر بیماری های باکتریایی استفاده می شده است امروزه از این گیاه عمدتا برای درمان و پیشگیری از ابتلا به انفلونزا و سرماخوردگی به دلیل توانایی بالای ان در از بین بردن باکتری های مانند استافیلو اورئوس استفاده می شود.

 

عسل مانوکا

این انتی بیوتیک یکی از خوشطعم ترین آنتی بیوتیک های طبیعت است که بیشتر به عنوان گند زدا برای درمان های موضعی استفاده می شودو نقش مهمی در جلوگیری در گسترش عوامل بیماری زا مانند mrsa دارد

این بود لیستی از5 انتی بیوتیک قوی در طبیعت ، اما در طبیعت انتی بیوتیک های دیگری نیز وجود دارد که میتوان ازان جمله به لیمو، میخک، زردچوبه و عصاره برگ زیتون اشاره کرد

ترجمه و گردآوری توسط سجاد معناصری از مجله پزشکی دکتر سلام، این مطلب اختصاصی بوده و استفاده از آن با ذکر منبع مجاز می باشد.