بادمجان

بادمجان علاقه مندان زیادی را به خود اختصاص داده است و شاید مهمترین دلیل این علاقه مندی به خاطر کالری کم آن باشد. همچنین مقدار زیادی اسید کلروژنیک در آن یافت می شود. همانطور که می دانید اسید کلروژنیک سرشار از آنتی اکسیدان قوی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اگر بادمجان دوست دارید که هیچ، اما اگر جزو افرادی هستید که بامجان مصرف نمی‌کنید، حتما این ماده‌ی غذایی مفید را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خواص عالی و درمانی آن بهره ببرید.
از ویتامین‌های موجود در بامجان می‌توان به ویتامین‌های گروه B، ویتامین A، مس، گوگرد،
منیزیم و پتاسیم اشاره کرد.
بادمجان، هوای قلب نازنینتان را دارد
نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ماده‌ی غذایی، عملکرد بطن چپ قلب را تقویت کرده و شدت سکته‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
بادمجان برای کاهش وزن مفید است
نیز مفید است. این غذا برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کم کنند مفید است، چون ذخیره فیبر بالایی دارد و ضمن ایجاد احساس سیری، انرژی بدن را نیز تامین می‌کند. فیبر خوراکی در فرآیند هضم مدت بیشتری طول می‌کشد تا از لوله‌های گوارشی شامل معده و روده‌ها خارج شود و به همین دلیل احساس سیری زمان طولانی تری باقی می‌ماند.
در اینفوگرافی زیر به انواع دیگری از فواید بادمجان اشاره می‌شود.
باشگاه خبرنگاران جوان