ایمپلنت آلت تناسلی چیست؟ شاید خنده دار به نظر بیاید؛ اما ممکن است برای اختلال نعوظ در مردان موثر باشد. پزشک اورولوژیست دکتر مونتگو، استفاده از این ایمپلنت را بسیار توصیه می کند. ایمپلنت آلت تناسلی، مردان مبتلا به اختلال نعوظ را قادر به این کار خواهد کرد.

بیشتر از 30 میلیون مرد در ایالات متحده،  که دارای اختلال نعوظ هستند، از داروی ویاگرا و دیگر داروهای مشابه استفاده میکنند. اما بطور تقریب 3/1 از آنها پاسخی از این داروها نگرفته اند. این ، جایی است که دکتر مونتگو آماده است.

وی بیماران را به مرکز بازسازی جهاز تناسلی و ادراری واقع در کلینیک کلیولند، هدایت میکند. سراسر 40 سال تجربه حرفه ای وی، بیش از 2000 ایمپلنت آلت تناسلی را برای مردانی که ارگاسم داشتند، ولی دچار اختلال نعوظ بودند، جراحی کرده است. بیشتر این افراد ، از ایمپلنت خود راضی بودند.

سه درمان اصلی برای اختلال نعوظ وجود دارد:

  • قرص
  • تزریق
  • ایمپلنت

ایمپلنت ، بالاترین رتبه را در رضایت بیماران کسب کرده است؛ چرا؟ چون ایمپلنت ها دائمی هستند، عوارض جانبی ندارند و نیاز به پیگیری دکتر از طریق ویزیت مکرر ندارند. برای داروها، عامل عذاب آور این است که باید بطور دائم نسخه پرکنید، سپس طرح ریزی کنید و صبر داشته باشید.

برای تزریقات ، عامل عذاب آور این است که باید قبل از ارتباط جنسی، از آلت تناسلی خود عکس بگیرید. ایمپلنت، از انقباض و تورم آلت تناسلی جلوگیری میکند که معنی آن این است که هیچ چروکیدگی بیشتری وجود ندارد. بعلاوه آنها فقط کافی است بخواهند تا ارتباط جنسی داشته باشند؛ میسر است.

عملکرد ایمپلنت آلت تناسلی 

دراینجا نحوه کار آن توضیح داده میشود:

دو سیلندر در آلت تناسلی قرار داده می شوند که به یک پمپ واقع در کیسه بیضه و یک مخزن نصب شده در زیر عضلات کشاله ران، وصل هستند. یک فشار ساده به پمپ، باعث می شود تا سیلندرها، از محلول سالین که در مخزن نصب شده ، وجود دارد، پرشده و ایجاد نعوظ میکند. بعد از ارتباط جنسی ، میتوان به وسیله همان پمپ ، سیلندرها را تخلیه کرد( شاید در آینده ایمپلنت هایی ساخته شود که از این هم آسانتر کار کند).

تنها مشکل آن این است که با یک ریسک کوچک از عفونت همراه است؛ همانگونه که یک وسیله مکانیکی ممکن است دارای نقص باشد. برطبق گفته دکتر مونتگو، از هر 10 ایمپلنت یکی در 5 سال اول استفاده ، میشکند. اما هنوز برخی از آنها بسیار خوب هستند؛ آنقدر خوب که دیگر بیمار احتیاجی به دارو ندارد.

اگر تصمیم گرفته اید با دکترتان، درباره قرار دادن یک ایمپلنت مشورت کنید، راه حل خوبی است، اما انتظار تغییر سایز آلت تناسلی خود را نداشته باشید. چون جریان خون، باعث نعوظ نمی شود، بعد از جراحی، نعوظ ممکن است کمی کوتاهتر به نظر بیاید. به خاطر بسپارید که هیچ دارویی وجود ندارد که باعث تغییر سایز و یا ضخامت آن شود؛ پس خود را فریب ندهید.


بیشتر بدانید: غلبه بر انزال زودرس ، مشکلات جنسی در مردان


برگردان: سیما آزادفلاح

دکتر سلام