مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی

piyaze-friz-shode

امروز در بخش تغذیه شیوه صحیح منجمد کردن پیاز را آموزش میدهیم که چگونه پیاز را درفریز نگهداری کنیم که سالم فریز شود و برای سلامتی زیان نداشته باشد و خاصیتش حفظ شود اکنون باهم مراحل نگهداری پیاز را می خوانیم

1-پیاز هایی که برای فریز کردن مناسب هستند را انتخاب کنید. پیاز هایی انتخاب کنید که تازه باشند و لکه و کپک نداشته باشند.

piyaze-friz-shode-1

2-پوست بیرونی پیاز را بکنید.

piyaze-friz-shode-2

3-پیاز را خرد کنید. نیازی به پختن پیاز قبل از منجمد کردن آن نیست.

piyaze-friz-shode-3

4-پیاز های خرد شده را در یک کیسه زیپ لاک پر کنید.مقداری از بالای کیسه را خالی بگذارید تا جا برای افزایش حجم در حین انجماد داشته باشد. اگر از یک کیسه زیپ لاک استفاده می کنید، قبل از بستن، به آرامی آن را فشار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود. تا جایی که می توانید بسته بندی را صاف کنید. این کار به بالا بردن سرعت انجماد و تکه کردن مقدار کوچکی از آن – وقتی می خواهید از پیاز ها در غذایتان استفاده کنید- کمک می کند. پیاز ها را به سمت انتهای کیسه فشار دهید تا تخت شوند. به جای استفاده از یک کیسه، از کیسه های بیشتری استفاده کنید.

piyaze-friz-shode-4

5-روی کیسه برچسبی بچسبانید و روی آن تاریخ بزنید.

piyaze-friz-shode-5

6-کیسه یا کیسه ها را روی یک سینی فلزی قرار دهید. باز هم پیاز ها را کمی فشار دهید تا صاف شوند و مطمئن شوید به طور مساوی یخ می زنند و تا جایی که ممکن است تخت هستند. سپس آنها را داخل فریزر قرار دهید و بگذارید یخ بزنند.

piyaze-friz-shode-6

7-پیاز ها را روی هم بچینید. وقتی پیاز ها در کیسه ها خشک شدند، می توان آنها را منظم تر روی هم چید و به این ترتیب فضای کمتری را در فریزر اشغال می کنند.

piyaze-friz-shode-7

8-برای استفاده، به مقدار مورد نیاز از پیاز ها را جدا کرده و به غذایتان اضافه کنید. پیاز منجمد را می توان به سوپ ها، خورش ها، سس ها، گوشت چرخ کرده و … اضافه کرد.

نکات و هشدارها

پیاز منجمد را می توان ۳ تا ۶ ماه نگه داشت. اما بهتر است ظرف ۶ هفته مصرف شود، چرا که بعد از این مدت طعم خود را از دست می دهد و تا ۶ ماه به طور کامل طعم خود را از دست داده است. در طول ۶ هفته هم پیاز می تواند عطر و طعم قوی خود را به دیگر مواد غذایی موجود در فریزر بدهد. بنابراین آنها را نزدیک یا روی مواد غذایی دیگر قرار ندهید.

منبع-http://phow.ir

5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1393 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • علاقه نداشتن اطفال به میوه جات
  • یافتن جسد عجیب 15 متری در اندونزی
  • دلایل لزوم وجود مشاور در مدارس و فعالیت های آنها
  • آسیب های زیبایی قبل از تعطیلات
  • سه هفته بدون آرایش بمانید تا نتیجه اش را ببینید
  • 5 نکته اساسی که باید درباره کاهش وزن بدانید
  • با خوردن این مرکبات از چاقی و سکته مغزی جلوگیری کنید
  • نابود کردن پوست با این خوراکی ها!
  • محبوبترین ها

  • چرا در تابستان پوست خشک میشود
  • نکات آرایشی برای پوستهای حساس
  • بهترین آرایش برای چشم های درشت، ریز، گرد و نزدیک به هم
  • تحریک رشد موها با اسموتی خوشمزه
  • هشدارهای پزشکی برای لوازم آرایشی
  • آلفا و بتاهیدروکسی اسید در سال 2000
  • آموزش تصویری کشیدن خط چشم با چسب کاغذی
  • راهی برای محو کردن چین و چروک صورت
  • رپورتاژ

  • کلینیک جراحی زنان و زایمان ساج
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • زیبایی دندان های شما از زبان دکتر سهراب بهروزی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x