دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

آموزش پاستا با میگو

برای پختن پاستا با میگو، نیاز به زمان کمی دارید. این غذا که به سرعت آماده می شود، طعم خوشمزه و رنگ خوبی دارد و همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد مقوی می باشد. اگر اسپاگتی که یک غذای مورد علاقه در بین کودکان است، با میگو مصرف شود، انرژی مفیدی را برای کودکان تامین خواهد کرد. با دکتر سلام همراه باشید و سرو اسپاگتی با میگو.

آموزش پاستا با میگو

مواد لازم برای پاستا با میگو

  پاستا: 500گرم

  میگو: 300گرم

  گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد

  قارچ: 150 گرم

  نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

  روغن زیتون و سرکه: به مقدار لازم

  سیر: 2حبه

  پنیر پیتزا رنده‌ شده: به مقدار لازم

آموزش پاستا با میگو

طرز تهیه پاستا با میگو

 برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشویید، سپس میگو ها را با کمی سرکه، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کنید. بهتر است میگوها ریز باشند. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید، از رب گوجه‌فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید. میگوها را با گوجه‌فرنگی و سیر له‌شده تفت دهید، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی گرفته شود. قارچ‌ها را خردکرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگوها مخلوط کنید. آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید، اسپاگتی‌ها را در آب بریزید تا بپزد و بعد آبکش کنید. اسپاگتی آماده‌شده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجه‌فرنگی تهیه‌شده را با اسپاگتی­ها مخلوط کنید و روی آن را جعفری خردشده و پنیر پیتزای رنده‌شده تزئین کنید.

منبع: ایده آل


لینک مرتبط:

ترفندهایی برای پخت یک پاستای خوشمزه

خواص مصرف انواع پاستا

فواید و نکات شگفت انگیزی درباره پاستا که باید بدانید

پاستای صدفی جدید

روش تهیه پاستای متفاوت


 

5 1000
ارسال شده در 20 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x