دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

فسنجان

خورشت فسنجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها می باشد که مغز گردو ماده اصلی آن است. برای طبخ این خورشت خوشمزه از گوشت و رب انار استفاده می شود. فسنجان قدیمی ترین غذای ایران به حساب می آید و به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز در دوران ساسانیان مورد استفاده قرار می گرفته است.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

گردو: 500گرم

گوشت چرخ‌کرده: 300گرم

پیاز: 1عدد

دارچین: 3قاشق چای‌خوری

رب انار: 5قاشق غذاخوری

شکر: 2قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

فسنجان

طرز تهیه فسنجان:

1 . پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و یک قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته‌های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. گردوها را چرخ کنید.

2 . درون قابلمه دو لیوان آب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. پس‌ از این که آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه‌ساعت گردوها با آب بجوشند و کاملا به روغن بیفتند.

3 . پس از پختن گردوها باید رب انار، دو قاشق چای‌خوری دارچین، شکر و کمی نمک اضافه کنید، سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم کنید. گوشت‌های قلقلی که از قبل آماده کرده بودید، به خورش اضافه کنید و حدود یک‌ساعت دیگر بگذارید گوشت‌های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس‌ازاین مدت فسنجان آماده سرو است.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x