مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

فسنجان

خورشت فسنجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها می باشد که مغز گردو ماده اصلی آن است. برای طبخ این خورشت خوشمزه از گوشت و رب انار استفاده می شود. فسنجان قدیمی ترین غذای ایران به حساب می آید و به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز در دوران ساسانیان مورد استفاده قرار می گرفته است.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

گردو: 500گرم

گوشت چرخ‌کرده: 300گرم

پیاز: 1عدد

دارچین: 3قاشق چای‌خوری

رب انار: 5قاشق غذاخوری

شکر: 2قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

فسنجان

طرز تهیه فسنجان:

1 . پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و یک قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته‌های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. گردوها را چرخ کنید.

2 . درون قابلمه دو لیوان آب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. پس‌ از این که آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه‌ساعت گردوها با آب بجوشند و کاملا به روغن بیفتند.

3 . پس از پختن گردوها باید رب انار، دو قاشق چای‌خوری دارچین، شکر و کمی نمک اضافه کنید، سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم کنید. گوشت‌های قلقلی که از قبل آماده کرده بودید، به خورش اضافه کنید و حدود یک‌ساعت دیگر بگذارید گوشت‌های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس‌ازاین مدت فسنجان آماده سرو است.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • موارد پر اهمیت و پر از ویتامین برای نوزاد
  • ارتباط انگشتان و حالات روحی افراد
  • مشکلات استخوانی با داروهای کورتون دار
  • چه خاصیت هایی را کدو حلوایی دارد؟
  • فوبیا هایی که تا بحال نشنیده اید
  • چطور ویتامین D دریافت کنیم؟
  • با خوردن خوراکی های حاوی کلاژن به زیباسازی پوست خود کمک کنید
  • یکی از علائم ضعف در مکانیسم دفاعی بدن سرفه است
  • محبوبترین ها

  • برداشتن عضوی از درون بدن
  • نکته مهم مشترک بین پیرمردها و دختران جوان
  • 4 خوراکی مفید برای درمان و از بین بردن یبوست
  • خوراکی های مفید برای مبتلایان به رفلاکس اسید معده
  • بررسی عارضه سوزاک
  • داروهای شیمی درمانی و روش مصرف آنها
  • از کجا بدانیم که به حیوانات خانگی حساسیت داریم؟
  • تنوع در محیط اطراف و درمان این بیماری
  • رپورتاژ

  • معرفی جدیدترین فناوری جوانسازی صورت
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • محصولات دارویی و گیاهی
  • آندوسكوپی با دكتر فرزاد فرامرزي فوق تخصص گوارش
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x