دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

مواد لازم برای تهیه فسنجان طرز تهیه فسنجان روش تهیه فسنجان دستور تهیه فسنجان چگونه فسنجان درست کنیم؟ آموزش تهیه فسنجان

خورشت فسنجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها می باشد که مغز گردو ماده اصلی آن است. برای طبخ این خورشت خوشمزه از گوشت و رب انار استفاده می شود. فسنجان قدیمی ترین غذای ایران به حساب می آید و به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز در دوران ساسانیان مورد استفاده قرار می گرفته است.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

گردو: 500گرم

گوشت چرخ‌کرده: 300گرم

پیاز: 1عدد

دارچین: 3قاشق چای‌خوری

رب انار: 5قاشق غذاخوری

شکر: 2قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه فسنجان طرز تهیه فسنجان روش تهیه فسنجان دستور تهیه فسنجان چگونه فسنجان درست کنیم؟ آموزش تهیه فسنجان   مواد لازم برای تهیه فسنجان طرز تهیه فسنجان روش تهیه فسنجان دستور تهیه فسنجان چگونه فسنجان درست کنیم؟ آموزش تهیه فسنجان

طرز تهیه فسنجان:

1 . پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و یک قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته‌های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. گردوها را چرخ کنید.

2 . درون قابلمه دو لیوان آب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید، سپس حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. پس‌ از این که آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت سه‌ساعت گردوها با آب بجوشند و کاملا به روغن بیفتند.

3 . پس از پختن گردوها باید رب انار، دو قاشق چای‌خوری دارچین، شکر و کمی نمک اضافه کنید، سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم کنید. گوشت‌های قلقلی که از قبل آماده کرده بودید، به خورش اضافه کنید و حدود یک‌ساعت دیگر بگذارید گوشت‌های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس‌ازاین مدت فسنجان آماده سرو است.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هشدار خطر ابتلا به اوتیسم جدی است مراقب باشید!
  • خواص نارگیل و عکس هایی از درخت آن
  • ارتباط فرم انگشت دست با روحیات افراد مختلف
  • عصبی می شوید؟اسطوخودوس بنوشید
  • در خصوص خرید و نگهداری مواد غذایی این نکات را در نظر بگیرید
  • بهترین در خانواده، موفق در جامعه
  • چرا ما دروغ های دیگران را می پذیریم؟!
  • ضرورت محافظت از استخوان های پا در زمستان
  • محبوبترین ها

  • آیا پسر ترامپ مبتلا به اوتیسم است؟
  • چه افرادی باید واکسن آنفولانزاتزریق کنند
  • روستا نشین ها دچار این عارضه نمی شوند
  • خطر در دسترس بودن داروهای مخدر
  • 5 سوالی که در 30 سالگی باید از پزشک‌تان بپرسید
  • سرطان و مرگ زودرس بانوان با محصولات آرایشی
  • آبسه و مراقبت های ان
  • سلول‌های القایی به توسعه مغز کمک می کند
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x