دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

پختن تارت، کار بسیار راحتی است که با دانستن چند نکته ی ساده می توانید یک تارت لذیذ سرو کنید. در این مطلب آموزش تارت میوه و ژله را برای شما خواهیم داشت. با دکتر سلام همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تارت میوه و ژله

زرده تخم‌مرغ:1 عدد

پودر قند:1 قاشق سوپ‌خوری

آب سرد یا شیر:4 قاشق سوپ‌خوری

وانیل:1/8 قاشق چای‌خوری

آرد:210 گرم

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روغن:60 گرم

طرز تهیه تارت میوه و ژله:

فر را روی 180درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید. کره یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده‌نان درآید.) پودر شکر و زرده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. آب یا شیر سرد را به‌تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یک‌دستی حاصل شود.

خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید. میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید. خمیر را به قالب‌‌های تارت متوسط یا قالب‌های کیک یزدی منتقل کنید و فرم قالب را به خمیر بدهید.

قالب‌ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 180 تنظیم‌شده قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند. تارت‌های آماده‌شده را پس از سردشدن با کرم پاتیسیر پر کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه کرم پاتیسیر به بخش شیرینی‌ها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید. سپس با میوه‌های مختلف بسته به سلیقه خود تارت‌ها را تزیین کنید. درنهایت از بریلو یا ژله نیم‌بند شده برای حذف طراوت میوه‌ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ها را تزیین کنید.

 

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • در امان ماندن از آلزایمر با شکلات سیاه
  • انرژی و پروتئین دردوران نوجوانی و بلوغ
  • دستور ناگت مرغ با نوشیدنی های گاز دار
  • آموزش رنگ کردن موهای خاکستری با حنا
  • کسانی که کلیه های سنگ سازی دارند بخوانند
  • با افرادی که شکست عشقی خورده اند اینگونه باشید
  • استفاده زیاد از سبزیجات سفید رنگ فایده دارد
  • ساخت سطل آشغال هوشمند
  • محبوبترین ها

  • کوتاه ماندن قد با این نوشیدنی ها
  • روشی جدید برای بهبود بافت های آسیب دیده بدن
  • دانشمندان چگونه قادرند ذهن انسانهارا بخوانند
  • درمان سوزش ،سردی و کرخت بودن نوک انگشتان دست و پا!
  • توضیحات وزیر بهداشت خطاب به خبرنگاران
  • مصرف نوشابه‌هاي گازدار و تهدید سلامت شما!
  • سید جواد هاشمی پیراهن مشکی بر تن کرد
  • اعتیاد به الکل در چه کسانی بیشتر است
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x