شوره ابروها و ریش ها در مردان به دلیل ایجاد قارچ های پوستی ایجاد می شود و موجب خارش ها و التهاب در نواحی صورت می شود ، گاهی این عارضه بر اثر حساسیت پوستی رخ می دهد و برخی اوقات دلایل دیگری باعث به وجود آمدن شوره ریش و ابروها می شود.

علل و دلایل شوره ابرو:

شوره ابرو دلیل جدیدی ندارد، این مشکل در ابتدا مثل شوره پوست سر به دلیل پوست خشک ایجاد می شود. در صورتی که پوست بسیار خشکی دارید، به خارش می افتد، خشک می شود و سلول های مرده ورقه ورقه ایجاد می کند. به این مشکلات “شوره ابرو” گفته می شود. از سوی دیگر، بیماری ای که درماتیت سبورئیک نام دار نیز باعث شوره ابرو می شود. در این مورد، پوست زیر ابروهای شما چرب می شوند و شوره های زرد ورقه ورقه در این قسمت ایجاد می شود و همچنین پوست قرمز و خارش دار می شود. در صورتی که در ناحیه ابرو دچار خارش شدید یا ورقه های شوره زرد دور ابرو مشاهده کنید، مطمئنا دچار شوره ابرو شده اید. قبل از اینکه هر نوع درمان پزشکی را امتحان کنید، می توانید بعضی از شیوه های درمانی خانگی طبیعی را برای درمان شوره ابرو مورد استفاده قرار دهید. در صورتی که شوره ابروی شما در مرحله آغازین است یا تنها با تولید سبوم یا خشکی بیش از حد پوست ایجاد شده است، به راحتی می توان با درمان خانگی آن را برطرف کرد. در شرایط حاد، با متخصص امراض پوستی مشورت کنید.

 

 

 

روش های درمان شوره ابرو:

ابروهای خود را در یک اساس روزانه با شامپوی درمانی ملایم بشوئید.این شامپوها بسته به نوع شوره  ای که از آن رنج می برید، توسط متخصص امراض پوستی تجویز می شود.

_ استفاده  از کرم کورتیزون، لوسیون هیدرو کورتیزون ( ۱ درصد) یا کورت اید برای دو تا چهار هفته

_ کرم کورتیزون را حداقل روزی سه بار مورد استفاده قرار دهید که به کاهش التهاب کمک می کند

درصورتی که شوره ابرو خیلی حاد  شود و بر کل صورت شما تاثیر بگذارد، از یک شامپوی دارویی مثل کتوکنازول ( نیزورال) استفاده کنید.

سعی کنید از محصولات غذایی پرچرب پرهیز کنید، زیرا وضعیت را بدتر می کنند. مشکل شوره سر را نمی توان خیلی زود برطرف کرد، پس باید صبور باشید. شما به یک برنامه مراقب از پوست و موی بلند مدت نیاز دارید که به شما کمک می کند تا به صورت دائمی این مشکل را برطرف کنید.

 

 

 

درباره  شوره ریش آقایان:

تراشیدن صورت یا موهای زائد سایر نواحی بدن, از موضوع هایی است که سوال های فراوانی در مورد آن مطرح می شود در این نوشته به چند نکته که در زمینه تراشیدن موی صورت اهمیت خاصی دارد, می پردازم.

تراشیدن صورت یا موهای زائد سایر نواحی بدن، از موضوع‌هایی است که سوال‌های فراوانی در مورد آن مطرح می‌شود. در این نوشته به چند نکته که در زمینه تراشیدن موی صورت اهمیت خاصی دارد، می‌پردازم.

 

۱ -اگر محل ریشتان شوره می‌زند

برخی از آقایان شکایت دارند که محل ریش آنها بعد از اصلاح شوره می‌زند. مشکل این افراد ابتلا به اگزمای سبوره است و اصلاح صورت برای این آقایان مفید است اما ناراحتی‌ آنها با اصلاح برطرف نمی‌شود. کسانی که زمینه یا استعداد درماتیت سبوره دارند، تا حدامکان باید موی صورت خود را کوتاه نگه‌دارند. وقتی چربی‌ای که به صورت طبیعی در سطح پوست وجود دارد، درست شسته نمی‌شود، باعث عود درماتیت سبوره می‌شود. پس این افراد نباید موی ریش و سبیل خود را بلند کنند اما اصلاح به تنهایی کافی نیست و باید درمان‌ها را آغاز کرد و ادامه داد.

 

۲ -اگر دچار موی زیر پوستی می‌شوید

برخی افراد به دلیل انحنای زیاد مو به دنبال کلوزشیوینگ یا تراشیدن موها از ته، دچار فولیکولیت کاذب یا جوش و موهای زیر پوستی می‌شوند. در ضمن شیوکردن مو برخلاف جهت رشد مو نیز می‌تواند عامل بروز این مساله باشد. برخی آقایان برای آنکه بتوانند موها را هر چه بیشتر از ته بزنند، پوست را هنگام اصلاح می‌کشند. گرچه این‌کار باعث بهتر شیوشدن مو می‌شود، اما احتمال آنکه مو هنگام رشد مجدد داخل پوست گیر کند و فولیکولیت کاذب ایجاد شود، بسیار بالاست.

 

 

 

کاشت ریش:

کاشت ریش و روش درمان ریزش ریش ترمیم موهای ریش و سبیل می تواند بر روی همه افرادی که دارای مشکل خاص در این حوزه هستند انجام شود. این روش درمانی با کاشتن ریشه های موی برداشته شده از ناحیه پشت گوش (ناحیه بالای گردن که دارای موهای نازک است) یا نواحی بالای گوش انجام می شود.

این روش درمانی با خارج کردن پیازهای مو از نواحی اهدا کننده شروع می شود و برای این کار می توان از روش های FUE یا FUT استفاده کرد. روش FUE با خارج کردن پیازهای مو از قسمت های اهدا کننده در سر بیمار شروع می شود و برای این کار از شکاف های بسیار کوچک استفاده می شود که از طریق این شکاف ها امکان خارج کردن پیازهای مو بطور مستقیم از سر بیمار ایجاد می شود. در ادامه این پیازهای مو به ناحیه ریش و سبیل بیمار پیوند زده می شود.

روش FUT یک تکنولوژی درمانی جدید است که در آن پیازهای مو از ناحیه اهدا کننده گرفته می شود و سپس از میکروسکوپ برای ایجاد صدها پیوند سالم بسیار کوچک و دارای ظاهر طبیعی برای کاشت در نواحی مورد نیاز استفاده می شود. در هر دوی روش های FUE و FUT زخم های ایجاد شده در ناحیه اهدا کننده در سطح حداقل است و به این ترتیب امکان رشد مو از بافت دارای جراحت وجود دارد و می توان مطمئن شد نواحی اهدا کننده با مشکل از دست دادن مو روبرو نخواهند شد.

 

 

 

 

تدوین و گرد آوری آرش توکلی

هرگونه استفاده با درج نام مجله پزشکی دکتر سلام (لینک دهی مستقیم) مجاز می باشد.

 

 

مطالب مرتبط :

چگونه می توانیم جلوی ریزش ابروها را بگیریم

موثرترین راهکارها برای جلوگیری از ریزش ابرو

درمان کم پشتی ریش

چگونه یک ریش جذاب داشته باشیم