کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ و سبزیجات

پیتزا مرغ و سبزیجات برای افرادی که رژیم دارند ولی علاقه ی زیادی به پیتزا دارند بسیار مفید و مناسب است. می توانند این پیتزا را در خانه بپزید تا از لحاظ بهداشتی و تازه بودن مواد داخل آن خیالتان راحت باشد. با دکتر سلام همراه باشید و آموزش پیتزای مرغ و سبزیجات.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و سبزیجات


سینه مرغ:سینه مرغ:نیم کیلو

قارچ:نیم کیلو

فلفل دلمه‌ ای متوسط: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

سس گوجه‌فرنگی:به میزان لازم

ادویه کاری:به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ و سبزیجات

 

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و سبزیجات


قبل از این که شروع به پخت مواد پیتزا کنید، باید خمیر را آماده کرده و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده‌سازی خمیر، مرغ را به‌همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم‌پز شد، نمک را هم اضافه کنید. بعد از این که مرغ‌ها پخت و کمی خنک شد، آن‌ها را ریش‌ریش کنید. قارچ‌ها و فلفل‌دلمه‌ها را هم به اندازه‌ها و شکل‌های دلخواه خرد کنید.

مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ‌ها را تفت دهید. آب که انداخت و سبک شد، فلفل‌دلمه، مرغ‌ها، ادویه کاری، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و درواقع سرخ نشود؛ چراکه خواص و طعم عالی‌اش از دست می‌رود. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از 2سانتی‌متر نشود، پهن کنید.

سس را روی‌ خمیر بمالید و بعد موادی را که آماده کرده‌اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را بریزید. در مرحله بعد اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری سس هم اضافه کنید و در فر قرار دهید و بگذارید در دمای ۲۲۰درجه سانتی‌گراد به مدت نیم‌ساعت بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کرده و یک‌ربع دیگر در فر قرار می‌دهیم.

 

بیشتر بدانید


جلوگیری از چاقی با پیتزاهای رژیمی و کم کالری

از خوردن پیتزاهای ارزان پرهیز کنید

دستور تهیه پیتزای ضد سرطان! پیشنهاد ویژه دکترسلام

منبع: ایده آل

 

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x