آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی

مواد لازم برای تهیه میگو پلو طرز تهیه میگو پلو سرو میگو پلو چگونه میگو پلو بپزیم آموزش درست کردن میگو پلو

میگو خواص زیادی برای بدن دارد و امگای 3 بدن را تامین می کند. زنان باردار حتما باید میگو را در برنامه غذایی خود بگنجانند. در این مقاله روشی برای سرو میگو پلو آورده شده که نه تنها به راحتی و با کمترین زحمت می توانید آن را بپزید بلکه طعمی لذیذ و خوشمزه ای را خلق می کنید. با دکتر سلام همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو


برنج: 5/2 پیمانه پلوپز

آب: 5/3 پیمانه پلوپز

میگوی پاک‌شده: 300 الی 350 گرم

زرشک قرمز: 3قاشق غذاخوری

خلال بادام: 3قاشق غذاخوری

جعفری یا گشنیز خردشده: 3 قاشق غذاخوری

هویج خلال‌شده: 3 الی 4 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

زعفران دم‌کرده: 2 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

شکر: 2 الی 3 قاشق مرباخوری

پیازداغ طلایی: 2 قاشق غذاخوری

پیاز: 1عدد

مواد لازم برای تهیه میگو پلو طرز تهیه میگو پلو سرو میگو پلو چگونه میگو پلو بپزیم آموزش درست کردن میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو


برنج را شسته و نمک بریزید. بعد از دو، سه‌ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب‌زمینی برای ته‌دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله‌پخش‌کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید.

خلال بادام و زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم (کتری، بخاری، سماور) گذاشته تا خوش‌رنگ و نرم شود. از طرفی دیگر دو لیوان آب در قابلمه ریخته و روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید. نمک، زردچوبه، فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از 5دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید.

هویج‌های خلال‌شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید. زرشک را هم خوب شسته و با اضافه‌کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید. زرشک نباید زیاد تفت داده شود؛ چون هم خشک و هم رنگش سیاه می‌شود. جعفری را هم خردکرده و تمامی مواد را به‌همراه پیازداغ طلایی مخلوط کنید. برنج که دم کشید، مواد آماده‌شده را لابه‌لای برنج یا روی برنج تزئین کنید.

بیشتر بدانید


5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • معاینات و آزمایش‌هایی که انجام دوره‌ای آنها ضرورت دارد
  • راه حل های درمانی برای آرتریت
  • چرایی شیوع افسردگی پس از فرزنددار شدن
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • نحوه ی رفتار کردن با افراد و شخصیت های مختلف
  • 5 نکته برای خانمهایی که بیماری PCOS دارند
  • چه مواد غذایی برای سلامت مغز مفید است
  • آیا اگر شریک جنسی ام آلوده به ایدز باشد من هم مبتلا می شوم؟
  • محبوبترین ها

  • عطسه در خواب نشانه سرما خوردگی نوزاد
  • چند ترفند برای انتخاب بهترین کرم برنزه کننده
  • استفاده از داروهای چربی سوز و ضررهای آن
  • آیا با نزدیکی کردن قبل از پریود باردار میشویم؟
  • راه حل مناسب برای کوچک کردن ران ها
  • درمان هموروئید ناشی از زایمان طبیعی
  • روش هایی برای کم کردن وزن در کوتاهترین زمان
  • درمان ترشحات پشت حلق
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x