استیک مرغ

افرادی که علاقمند به غذاهای مرغی هستند، حتما استیک مرغ را امتحان کنند تا عاشق این غذا شوند. دستور تهیه استیک مرغ که اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن مرغ می باشد را در این بخش از سایت دکتر سلام آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم استیک مرغ:

سینه مرغ بی‌استخوان و پوست: 1عدد

روغن ذرت (زیتون): 2قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش: 2عدد

آب‌لیمو: 4 قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه آسیاب‌شده: به مقدار لازم

روغن ذرت اضافی: برای چرب‌کردن روی مرغ‌ها

طرز تهیه استیک مرغ:

1 – سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. با بیفتک‌کوب کمی گوشت‌ها را بکوبید. برای رنده‌کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید.

2 – مواد را با هم مخلوط کنید و به‌همراه مرغ‌ها داخل کیسه فریزر بریزید و بگذارید به مدت 1 تا 2ساعت داخل یخچال بماند تا مرغ‌ها مزه‌دار شود.

3 – گریل را بدون هیچ‌گونه روغنی برای 2 تا 3دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود. حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ‌ها را اریب کنار هم روی گریل بچینید.

4 – مرغ‌ها را تا قبل از این که بخواهید برگردانید، حرکت ندهید، در غیر این صورت خطوط گریل روی آن‌ها مشخص نمی‌شود. اجازه دهید برای 3 تا 4دقیقه مرغ‌ها گریل شود.

5 – لبه یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید، اگر دیدید به ظرف نچسبید؛ یعنی آماده برگرداندن است، اما اگر مرغ به‌سختی جدا شد، بهتر است حدود یک‌دقیقه دیگر هم صبر کنید و بعد برگردانید و مجددا برای 3 تا 4دقیقه دیگر بگذارید تا گریل شود.

منبع: ایده آل